30 i 31 de maig de 2008

BCSTX: Cia. Losquequedan BCSTX: Sonámbula

Compartir

L’ESPECTACLE

Sonámbula és la construcció d’un retrat per ocultar-se i al mateix temps per exhibir-se. Una construcció amb un gran nombre de capes, màscares, disfresses, identitats… i que té el cos com a últim protagonista.

És en aquesta (de)construcció a base de despullar-se de capes on sorgeix allò que està ocult darrera del que és evident i descobrim la fragilitat d’un cos amb els seus límits i les seves possibilitats. Un cos que actua com a contenidor de la identitat, com a testimoni dels límits entre el “jo” i “el món”.

FITXA ARTÍSTICA

Creació Vicente Arlandis i Sandra Gómez
Intèrpret Sandra Gómez
Il·luminació Ximo Rojo

 

Amb la col·laboració Ajuntament de València, Teatres de la Generalitat Valenciana, Centre Coreogràfic de la Comunitat Valenciana

Amb el suport Teatro de los Manantiales (Comunitat Valenciana)

Durada 45 minuts

LA COMPANYIA

Vicente Arlandis i Sandra Gómez formen la companyia Losquequedan l’any 2000, després d’haver-se format a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València i haver cursat nombrosos cursos de dansa contemporània i creació coreogràfica a València i Brusel·les. Les seves propostes giren al voltant de temes com la fragilitat de les relacions, la solitud, la por, els clixés… Han obtingut reconeixements en forma de beques (La Casa Encendida) i seleccions en certàmens destacats (Burgos-New York, Masdanza de Canàries, Santiago de Compostela). Després de vuit anys d’experimentació i investigació amb altres artistes i disciplines, al BCSTX presentaran la nova versió de l’espectacle Sonàmbula que van estrenar el 2005 al Festival Dansa València.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

30 i 31 de maig de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x