27 i 28 de maig de 2008

BCSTX: Ricardo Santana BCSTX: Las palabras, las cosas y las acciones y el desarrollo de los acontecimientos

Compartir

L’ESPECTACLE

Ricardo Santana explica que quan va començar a desenvolupar aquest projecte “la principal guia de seguiment que m’inspirava eren les següents preguntes: quin estrany vincle existeix entre el pensament i l’acció creativa? Independentment de les paraules dites, de les coses escollides i de les accions executades, quins són els transcursos entre el pensament i l’ocurrència? I un cop que emprens el camí, quina sort de trencaclosques t’ha tocat dilucidar? On es troba la seva lògica conseqüència? Per què és tan addictiu? Quan s’assoleix l’estat de satisfacció? Per què ho associo a la possibilitat de comprensió? I quina font de coneixement es troba darrera seu, del procés creatiu i de la producció de l’obra?”.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia i interpretació Ricardo Santana
Música The Ramones i The Stooges
Supervisió Paz Rojo, Fernando Broncano

Projecte desenvolupat en el marc de la Universidad Carlos III de Madrid

Amb el suport Teatro Pradillo (Comunitat de Madrid)

Durada 35 minuts

LA COMPANYIA

És graduat en “Interpretació Gestual” a la R.E.S.A.D. (Real Escuela Superior de Arte Dramático), Madrid 1994-1998 i en ‘Composició i producció de Dansa’ a la S.N.D.O. (School for New Dance Development), Àmsterdam 2000-2002. El 2007 rep una beca per assistir al Impulstanz Dance Festival a Viena. Actualment cursa un Master en Humanitats a la Universitat Carlos III de Madrid. Ha format part de l’equip de Trasdanza com intèrpret i pedagog durant la temporada 2006-07 i ha estat ballarí de la companyia Provisional Danza des d’agost del 2003 fins setembre del 2006. Des de 1999 ha desenvolupat la seva carrera professional entre Espanya, Holanda, França i Portugal. Ha treballat com actor i ballarí per a directors i coreògrafs com Carmen Werner, Claire Heaggen, Keren Levi, Nicole Beutler, Luca Aprea, Uri Ivgi, Ivana Muller, Ana Vallés…

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

27 i 28 de maig de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x