30 i 31 de maig de 2008

BCSTX: Montse Roig BCSTX: La importancia de contenerse

Compartir

L’ESPECTACLE

Duo creat i interpretat per Montse Roig i Juan Carlo Castillo (Perú). Aquesta és la primera vegada que es troben i ho fan des de la curiositat. Parteixen d’una imatge, l’observen i estableixen els seus paràmetres (on, què, a quina velocitat) i els converteixen en dos dels seus personatges. Tot i això, al cap d’una estona els paràmetres es dilueixen i la imatge deixa de ser estàtica per ser viva i incontrolable però… ¿continguda?

Es tracta d’una imatge en la qual tots els seus elements i persones estan plens i a la vegada continguts. Potser és la fascinació pel moviment ple i a la vegada contingut el que ens porta a aquesta investigació. Un treball en procés al voltant d’aquests dos conceptes: ple i contingut. Roig i Castillo són conscients de la seva gran dimensió i és per això que s’apropen de la forma més lúdica possible.

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació Montse Roig, Juan Carlo Castillo

Amb el suport El Palacete de La Boro i Escola de Dansa Nou Espiral (Catalunya)

LA COMPANYIA

Montse Roig està graduada en coreografia al departament Sndo (Escola per al nou desenvolupament de la dansa) de l’escola AHK a Holanda, a més d’estudiar diferents disciplines (gest, clàssica, contemporània, dansa-teatre…) a l’Institut del Teatre de Barcelona, l’escola Nou Espiral de Girona o el Palacete de la Boro, entre d’altres. Ha participat en diversos tallers (interpretació, composició i improvisació, vídeo dansa…) amb Jordi Cortés, Andrés Corchero, Ramon Oller, Mercedes Boronat, per citar-ne només alguns.

Actualment és ballarina intèrpret per a dos dels projectes de Mercedes Boronat (el solo Homeless i la peça de grup Nice Butterfly). Com a coreògrafa ha rebut una menció especial a la investigació i recerca en moviment a la darrera convocatòria Dansa + a prop del Mercat de les Flors, amb l’espectacle How to get drunk with magic.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

30 i 31 de maig de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x