26 i 27 de maig de 2010

bcstx: PROVISIONAL DANZA / CARMEN WERNER bcstx: Frágil + Retratos a un par de kilómetros

Compartir

L’ESPECTACLE

Aquest espectacle pertany al cicle bcstx’10 Dansa al Tantarantana

Para un ser humano, cualquier semejante debería llevar en la frente la advertencia “Muy frágil, manéjese con cuidado”. Si no fuese así, si nos supiésemos todos invulnerables y duraderos sin falla como los dioses ¿quién se preocuparía de cómo tratar a los demás?
F. Savater

Carmen Werner crea Provisional Danza (1987) amb l’objectiu de desentranyar les nostres realitats (conscients i inconscients), involucrant en un ambient expressiu a intèrprets i públic, creant tensió i expectació i, sobre tot, interès dins d’una certa agitació sensorial i a través del màxim rigor tècnic i estètic. Al llarg d’aquests més de vint anys ha desenvolupat una intensa tasca coreogràfica. Ha posat a escena més de 50 coreografies participant en Festivals d’Europa, Amèrica i Àsia.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Carmen Werner
Coreografía i interpretació Carmen Werner, Tatiana Chorot, Javier Ferrer
Música original Masahiro Hiramoto
Disseny i·lluminació Daniel Abreu
Tècnic so i llums Cristina Gómez
Producció Carmen Werner
Foto Stéphanie Parent, Roberto Moreno

Companyia concertada amb la Comunitat de Madrid, Producció i Gira per l’estranger amb el suport del Ministeri de Cultura

LA COMPANYIA

La trajectòria artística de Carmen Werner ha estat reconeguda amb diferents premis, destacant el Premio Nacional de Danza el 2007, el Premi de Cultura en la secció de Dansa de la Comunitat de Madrid 2000 o el Premi Internacional de Dansa Onasis el 2001.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

26 i 27 de maig de 2010

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x