5 i 6 de juny de 2010

bcstx: CÍA. DANIEL ABREU bcstx: Equilibrio

Compartir

L’ESPECTACLE

Aquest espectacle pertany al cicle bcstx’10 Dansa al Tantarantana

En un vaivé entre el discurs coreogràfic i el teatral, es presenten persones que parlen de les necessitats d’afecte i de ser importants, del què els suposa estar sols o acompanyats, d’ofuscar-se en llocs concrets i de no parar de veure’ls tots, aquell que riu i el qui viu en l’horror… Emmarcat en un pla completament estètic i explicat per dones, l’obra mostra fotografies d’allò que som capaces de fer per sentir-nos en equilibri.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia Daniel Abreu
Intèrprets Anuska Alonso, Dácil Gonzáles, Teresa Lorenzo
Disseny il·luminació Sergio García, Daniel Abreu
Tècnic so i llums Sergio García, Daniel Abreu
Fotografies Piti Prieto
Amb la subvenció Comunitat de Madrid Amb la col·laboració Cuarta Pared, Centre Cultural Paco Rabal

LA COMPANYIA

Daniel Abreu crea la seva pròpia companyia de dansa, la, l’any 2004 com a instrument per desenvolupar la seva creativitat i vehicle per a l’expressió del seu estil coreogràfic. Compta amb un repertori de més de vint obres creades començant per un seguit de solos, com A cal o Se me escapa entre los dedos, que han cridat l’atenció del públic i han rebut els elogis de la crítica.

El treball de la companyia s’ha anat enriquint i consolidant amb obres de grup com Ojos de PezNegro, que han transmet amb claredat l’existència d’una identitat de creació pròpia i un segell personalitzat en la interpretació i la posada escènica. L’interès del públic i dels especialistes l’han dut a actuar en diferents certàmens, festivals i teatres tant del panorama nacional com internacional.

Resident a Madrid, Cía. Daniel Abreu es caracteritza per la singularitat dels seus projectes i creacions, en contínua recerca i desenvolupament de nous llenguatges d’expressió contemporània a través de la dansa, involucrant-se en un fèrtil diàleg amb altres disciplines artístiques com el teatre i la fotografia. Els treballs estan subjectes a l’equip artístic que el composa, els ballarins i actors formen part d’una manera indiscutible del resultat final dels treballs.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

5 i 6 de juny de 2010

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x