2 i 3 de juny de 2010

bcstx: CÍA. GUILLERMO WEICKERT bcstx: Descenso (Capricho)

Compartir

L’ESPECTACLE

Aquest espectacle pertany al cicle bcstx’10 Dansa al Tantarantana

Descenso (capricho), Guillermo Weickert s’endinsa en les profunditats de l’ésser, composant un treball sobre l’angoixa i la por a la mort. Modelant forces contradictòries, entre l’ansietat i l’humor, veiem una mà que acarona espantada la paret d’un passadís com agafar allò real en front la sensació d’ofec que ens produeix la por a la foscor. I jugant en el límit, contraposa a la soledat dels paisatges limítrofes de les maresmes del Paratge Natural de l’Odiel la suavitat de la veu de Reyes García Miro de Portonovo.

FITXA ARTÍSTICA

Coreografia i interpretació Guillermo Weickert
Música Vitor Joaquim Portonovo
Direcció tècnica i il·luminació          Paloma Parra
Direcció i idea projecte Laura Kumin
Fotografia Paloma Parra
Realitzador Octavio Iturbe
Càmera Daniel Iturbe
Ajudant producció vídeo Lali Raya
Producció Toni Hurtado, Verónica Díaz
Producció Teatro Pradillo

Amb el suport Conselleria de Medi Ambient de la Junta de Andalucía

LA COMPANYIA

Guillermo Weickert va realitzar la carrera d’interpretació a l’Institut del Teatre de Sevilla i es va formar com a ballarí al Centro Andaluz de Danza. És membre dels Tallers de Creació Coreogràfica i rep beques de la Junta de Andalucía, del Centre de Développement Chóreographique de Toulouse i de la C.E.E (Col·lina Colaboration in Arts, Newcastle, Regne Unit, 2006).

Des de 1995 treballa amb companyies de dansa contemporània i de teatre físic com  General Eléctrica, Rubato Tanzcompagnie, Danat Danza, La Permanente, Lanònima Imperial, Àngels Margarit / Cia. Mudances, Rui Horta Stage Works, ErrequeErre, Producciones Imperdibles, Manuela Nogales Cía. de Danza, etc. Com a actor forma part de companyies com UR-Antzerkia, Matarile Teatro, La Fundición de Sevilla i el Centro Andaluz de Teatro, entre d’altres.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

2 i 3 de juny de 2010

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x