20 i 21 de maig de 2008

BCSTX: Roser López Espinosa BCSTX: Còncau, II

Compartir

L’ESPECTACLE

El seu solo The lizard’s skin rep el Primer Premi del Certamen de Solos d’11MASDANZA de Canarias (2006) i es presenta a diversos festivals internacionals d’Espanya, Holanda i la República Txeca. El 2007 creaCòncau, en residència al Korzo Theater, Dansateliers (Holanda) i La Caldera, i es presenta a diversos festivals d’Espanya i Holanda.

Altres projectes: documentació d’un laboratori per a la cia. Mal Pelo (2004 i 2006), i direcció artística del Festival Internacional de Dansa i Vídeodansa CALIDOSCOPI (Teatre de Ponent, Granollers, 2006).

Espectacle creat en residència a La Caldera (Barcelona), Korzo Theater (La Haia) i Dansateliers (Rotterdam).

FITXA ARTÍSTICA

Concepte, coreografia i dansa Roser López Espinosa
Música original Ivo Bol
Disseny de llums Katinka Marac
Assistència artística Isabel Ollé Carpintero, Susana Amarante Duarte
Assistència tècnica Daniel Caballero
Fotografia Anna Padrós

Coproducció La Caldera, ÀREAtangent

Amb el suport EADC, Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Generalitat de Catalunya

Amb el suport La Caldera i ÀREAtangent (Catalunya)

Durada 20 minuts

LA COMPANYIA

Es gradua el 2005 en el Departament de Dansa Contemporània de la Theaterschool a Àmsterdam (2001-05) i segueix tallers de coreografia a la SNDO. El 2005 rep la beca danceWEB-Europe (Festival ImpulsTanz, Viena).

Com a ballarina ha sigut aprenent a Magpie Music Dance Company, dirigida per Katie Duck, i ha treballat a Holanda amb la coreògrafa Marta Reig Torres (2004-07): More Day More NightCamino i The space in between. Al 2007 també balla a Coping de Susana Amarante Duarte (Lisboa) iCordón de plata III. Tiempo en blanco de la Cia. Las Malqueridas. El 2008 treballa en les produccions MozartNu 1986-2008 de Iago Pericot iSolochellobach de Bebeto Cidra.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

20 i 21 de maig de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x