23 i 24 de maig de 2008

BCSTX: Uxía P. Vaello BCSTX: Arder nun hotel

Compartir

L’ESPECTACLE

Arder nun hotel, primer treball professional d’Uxía P. Vaello com a creadora i intèrpret és una reflexió al voltant de la idea del foc. Pensar en el foc com a paraula, a través de paraules i viure’l com a emoció o generador de situacions i estats, a través del moviment; perdre el control i parlar de l’emoció.

La peça és un viatge continu entre allò objectiu, allò pensat, i allò temut, o allò sentit; és un encreuament de camins entre el que es vol i el que foragita, així com entre el que es provoca i el que s’evita. Un reflex de la doble naturalesa del foc. Aquesta dualitat es converteix en tema central de la peça, gairebé a tall de retrat de personatge: fugir d’una flama i provocar calor, buscar aquella calor i combatre-la, reviure una por i amagar-la, enfrontar-se a si mateix o abandonar-se…

FITXA ARTÍSTICA

Creació i interpretació Uxía P. Vaello
Assistència coreogràfica i textos Catarina Câmara
So Daniel Patiño
Vestuari Uxía P. Vaello, Clotilde Vaello

Amb el suport Teatro Galán, Centro Coreográfico Galego, Teatro Ensalle de Vigo (Galícia)

Durada 20 minuts

LA COMPANYIA

Uxía P. Vaello és llicenciada en dansa per l’Escola Superior de Dança de Lisboa, on es va formar amb coreògrafs com Rui Horta, Guillermo Weickert i Francisco Camacho entre d’altres. A més ha participat en cursos organitzats per l’Espacio de Danza de la Universidad de Santiago de Compostela i pel Teatro Galán. Algunes de les seves creacions han estat presentades al Fontys Dansfestival (Holanda), Danças com livros (Montemor-o-novo) i al Festival On&Off (Ribadeo). Ha treballat com a intèrpret amb la nova companyia gallega A Mercé das Cirkunstanzias i actualment treballa amb Borja Fernández al projecte Play.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

23 i 24 de maig de 2008

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x