2 i 3 de juny de 2010

bcstx: SHLOMI BITTON AND CO. bcstx ’10: Teaser.2 – Shh… a dónde vas, loco?!

Compartir

L’ESPECTACLE

Aquest espectacle pertany al cicle bcstx’10 Dansa al Tantarantana
Diu Shlomi Bitton: “el meu avi em va explicar una vegada que les paraules fan que l’Univers creixi i s’infli com un globus. Cada cop que parlem, aquest creix una mica més, i és per això que hauríem d’intentar pronunciar sempre paraules perfumades, per a que l’Univers s’expandeixi dolçament.”

Aquest treball és part de una Trilogia que explora conceptes “ràpids”, és a dir, la pressa, el conflicte de la gent per aconseguir fer les coses (de la millor forma que se’ls ocórre). Després de Teaser.1- Corre, Shlomi, corre!, presentat el passat desembre (2009) com a companyia convidada al XXIII Certamen Coreogràfic de Madrid, aquesta trilogia continua amb Teaser.2 – Shh… a dónde vas, loco?! i finalment ambTeaser.3 – Coge el dinero y corre!, la presentació de la qual està prevista per a finals d’aquest any.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia Shlomi Bitton
Intèrprets Shlomi Bitton, Yaiza Guimaré, Sara Cano, Olivier Fourés
Música original Shlomi Bitton
Life cinema (vídeo) JmacGarin
Disseny il·luminació Shlomi Bitton, JmacGarin
Producció SNEO/Mayda Álvarez
Fotografia Bernardo Doral
Assistent assajos Yaiza Guimare

LA COMPANYIA

Shlomi Bitton és un conegut creador i intèrpret israelià que actualment viu a Madrid. Coreògraf, director i músic vocacional, les seves idees i creacions exploren la mescla entre l’art de la dansa (coreografia / “moviment-escriptura”), el teatre i la música. Bitton busca noves formes d’explicar històries de forma plena, enriquidora i sorprenent.

Guanyador d’una dotzena de premis internacionals, les seves peces s’han presentat, des de l’any 2000 a Israel, la República Txeca, Polònia, Croàcia, Àustria, Alemanya, Nova Jersey, Espanya, Holanda, Itàlia i Japó. Shlomi crea per a companyies professionals, centres d’art, escoles, acadèmies… Dirigeix tallers educacionals per estimular la creativitat, la personal i la immediata.

A Espanya, Shlomi ha obtingut premis al festival Masdanza de Gran Canària, al Certamen Internacional Burgos-New York i al Certamen Coreográfico de Madrid. Va obtenir una beca de residència a la Universitat d’Alcalá de Henares i una altra als Teatros del Canal de Madrid. És professor convidat al Conservatorio Superior de Danza de Madrid i a l’IT Dansa de Barcelona.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

2 i 3 de juny de 2010

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x