• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

BIG BAND BASKET BEAT BARCELONA

Basket Beat, un nosaltres abans que un jo

23 i 24 de març
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2017-2018

 • Tarifa

  12 € adults, nens fins 14 anys 8 €

 • DIVENDRES JOVE

  10€

 • Horari

  20h

 • Espai

La companyia Big Band Basket Beat Barcelona crea i presenta Basket Beat, un nosaltres abans que un jo, un espectacle que resulta de la col·laboració i la trobada entre persones. Convertint el teatre en una plaça pública de qualsevol de les nostres ciutats, es presenta la troballa d’un jove que fa de la pilota de bàsquet un instrument per fer música en grup. Una història tragicòmica entre la realitat i la ficció que puja a escena els conflictes que neixen entre els nostres interessos i els dels altres en aquesta societat de la immediatesa, la imatge i la desmesura.

Veus, percussions, teclats, instruments de vent i un sorprenent tubòfon vesteixen el ritme trepidant i corporal de les pilotes que només volen revisar el paper de les nostres institucions i, sobretot, celebrar que l’educació, la cultura i la responsabilitat de fer un món millor ens pertany a tots.

Basket Beat és una metodologia, un projecte i una associació que es dedica a les persones, especialment en entorns desfavorits, per tal d’acompanyar-les en el seu creixement personal a través de fer, crear i aprendre música en grup i amb pilotes de bàsquet.

L’àrea artística de l’Associació Basket Beat pren forma amb la Big Band Basket Beat Barcelona: una orquestra que té com a motor el ritme i la sonoritat que generen les pilotes combinades amb d’altres instruments. La BBBBB fusiona les trajectòries de joves que han desenvolupat processos de creixement personal a través de la metodologia Basket Beat amb músics de diferents tradicions. Els joves exalten la proposta amb la seva energia, espontaneïtat i creativitat immesurables.

Direcció escènica David Martínez / Direcció musical David Sitges-Sardà / Assessorament coreogràfic Nora Sitges-Sardà / Ajudant direcció Juan Campanadal  / Intèrprets Josep Mª Aragay,​ Alba Atcher​, Berta Baliu, ​Marina de la Maza, Oumayma El Hichou, Anamí Freitas​, María Gómez, Rubén Gómez, ​David Karim Djilali, Raúl Pérez, Isma Safraoui, David Sitges-Sardà Escenografia i il·luminació Adrià Pinar / Construcció escenogràfica Nafka / So Carles Parra / Fotografia i vídeo Àlex Rademakers / Coordinació projecte Ginesta Ferrer / Direcció Associació Basket Beat Josep Mª Aragay / Vestuari Rosa Lugo