1 i 2 de desembre

ILIACÁN COMPANYIA DE DANSA BARRIS EN DANSA: ZAK!

Compartir

L’ESPECTACLE

Zak! és allò que sorgeix de l’espai i el moviment. Es troba a l’energia del vent quan es mou entre els cossos. Zak! neix de la humanitat, és la nostra vitalitat, la vibració que ens uneix. Zak! és a tot arreu, comença al nostre interior i és l’origen de tot.

Zak! és el resultat del projecte Barris en dansa, on veïns de tres barris de Barcelona creen a partir de tallers impartits per la companyia Iliacán un espectacle de dansa contemporània.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Álvaro de la Peña
Interpretació veïns i veïnes de Gràcia, La Marina – Zona Franca i Sant Andreu

Amb la col·laboració de La Caldera, El Graner, SAT!

EL PROJECTE

El projecte Barris en Dansa es tracta de realitzar un espectacle de dansa contemporània amb persones amateurs de diferents barris de la ciutat de Barcelona.

Barris en dansa és un projecte impulsat i gestionat per la companyia Iliacán/ Álvaro de la Peña.

A cada barri es compta amb la col·laboració de tres centres artístics:
Gràcia La Caldera
Sant AndreuSAT!
La Marina – El Graner

Després d’una primera experiència molt positiva iniciada el 2010 amb el projecte Pobles en dansa (http://poblesendansa.wordpress.com/category/pobles-en-dansa/), va sorgir la idea d’implantar aquest projecte a la ciutat de Barcelona, treballant amb els barris.

L’objectiu del projecte Barris en dansa és fomentar i enfortir els vincles de la comunitat i dinamitzar artística i lúdicament la xarxa social dels barris a través de la dansa.

El resultat del projecte es va presentar al SAT el 21 de novembre

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

1 i 2 de desembre

19:30h

Graner

3€

Més informació

Més informació

Web del Graner

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x