21 i 22 de febrer

ILIACÁN COMPANYIA DE DANSA BARRIS EN DANSA: NARINANT

Compartir

L’ESPECTACLE

Narinant és el resultat del projecte Barris en Dansa, un espectacle de dansa contemporània interpretat per persones de totes les edats i condicions, de diversos barris “còmplices” de Barcelona (Les Corts, La Sagrera, Besòs/La Mina).

 Narinant, és un espectacle en el qual tots els intèrprets contribueixen a crear moments, escenes i imatges que ens poden emocionar d’alguna manera. Sense cap distinció, tots, petits i grans, fan l’exercici de compartir l’espai màgic del teatre per recrear aquest “Narinant” que t’oferim.

EL PROJECTE

Barris en Dansa és un projecte de dansa social (comunitari) liderat per la companyia de dansa Iliacán/Álvaro de la Peña. El coreògraf i soci fundador de La Caldera va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2012 en la categoria de dansa per aquest treball coreogràfic professional, pedagògic i social. Álvaro de Peña té una llarga trajectòria i va ser finalista als Premis Dansacat 2012 de la APdC, en la categoria de Dansa i societat, pel projecte Pobles en Dansa un precedent de Barris en Dansa.

L’objectiu del projecte Barris en Dansa és fomentar i enfortir els vincles de la comunitat i dinamitzar artística i lúdicament la xarxa social dels barris a través de la dansa.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Álvaro de la Peña
Ajudant de direcció Isabel Gómez
Intèrprets veïns i veïnes dels barris de La Sagrera, el Besòs/ La Mina i Les Corts

Producció La Caldera, centre de creació de dansa i arts escèniques
Amb la col·laboració de La Central del Circ, Centre Cívic Besòs, Espai Cultural Font de La Mina, IES Barri Besòs, Nau Ivanow, Espai Jove Garcilaso, Centre Cívic de Les Corts, Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart”, Graner, fàbrica de creació, Sat!, Les Corts Centre Ocupacional, Anna García técnicas corporales, Et-Co*i Africa Pasteef.

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i INAEM.

Segueix-nos i utilitza el hashtag #Narinant

 


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Fitxa completa

Il·luminació i so: Xavi Carbonell
Fotografia: Tristán Pérez-Martín
Vídeo: Antonio Cortés
Artista plàstic: Jose Luís Montero
Disseny gràfic: Iris Claramunt

Música:
Et-Co*
Veu i guitarra: Sonia Linares
Guitarra: David Chueca
Bateria: Pablo Potenzoni
Baix: Bertrand Magnier

Africa Pasteef
Papa Yoro
Abdou Boye
Birane Faye

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

21 i 22 de febrer

18h (dia 22 doble funció, 18h i 20.30h)

SALA OM

6€

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x