• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

ILIACÁN COMPANYIA DE DANSA

BARRIS EN DANSA: INAKIBÚ

Diumenge 12 de gener
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2013-2014

 • Tarifa

  5€

 • Horari

  18h i 20:30h

 • Espai

L’ESPECTACLE

Inakibú és el resultat del projecte Barris en Dansa, un espectacle de dansa contemporània interpretat per prop de 200 persones de totes les edats, condicions i de diversos barris de Barcelona: Gràcia (la Caldera) La Marina (El Graner), Poblenou (Can Felipa) i La Barceloneta (CC Barceloneta). A cadascun d’aquests barris, s’ha construït una part de l’espectacle a partir d’una sèrie de trobades setmanals que han tingut lloc des del mes de setembre de 2013 a cadascun dels centres i que ha finalitzat amb una posada en comú de les diverses parts per formar l’espectacle.

Inakibú és una paraula inventada que significa “petit raig d’esperança” i que és allò que pretén transmetre l’espectacle i el projecte en general: donar un raig d’esperança a través de la participació i la creació col·lectiva. Tot l’espectacle gira al voltant d’allò confús però amb rajos d’esperança.

EL PROJECTE

Barris en Dansa és un projecte comunitari liderat per la companyia de dansa Iliacán/Álvaro de la Peña. El coreògraf i soci fundador de La Caldera va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2012 en la categoria de dansa per aquest treball coreogràfic professional, pedagògic i social. Álvaro de Peña té una llarga trajectòria i va ser finalista als Premis Dansacat 2012 de la APdC, en la categoria de Dansa i societat, pel projecte Pobles en Dansa un precedent de Barris en Dansa.

L’objectiu del projecte Barris en Dansa és fomentar i enfortir els vincles de la comunitat i dinamitzar artística i lúdicament la xarxa social dels barris a través de la dansa.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Álvaro de la Peña
Ajudant de direcció Ángel Zotes
Intèrprets veïns i veïnes dels barris de la Barceloneta, Gràcia, La Marina i Poble Nou

Producció La Caldera
Amb la col·laboració de Graner, fàbrica de creació, Can Felipa, Centre Cívic La Barceloneta, Sat!, Espai Jove la Fontana, Escola Rius i Taulet, Les Corts Centre Ocupacional, Tangerine, ARTransforma.
Amb el suport de Ajuntament de Barcelona i Fundació “la Caixa”