Diumenge 12 de gener

ILIACÁN COMPANYIA DE DANSA BARRIS EN DANSA: INAKIBÚ

Compra entrada

Compartir

L’ESPECTACLE

Inakibú és el resultat del projecte Barris en Dansa, un espectacle de dansa contemporània interpretat per prop de 200 persones de totes les edats, condicions i de diversos barris de Barcelona: Gràcia (la Caldera) La Marina (El Graner), Poblenou (Can Felipa) i La Barceloneta (CC Barceloneta). A cadascun d’aquests barris, s’ha construït una part de l’espectacle a partir d’una sèrie de trobades setmanals que han tingut lloc des del mes de setembre de 2013 a cadascun dels centres i que ha finalitzat amb una posada en comú de les diverses parts per formar l’espectacle.

Inakibú és una paraula inventada que significa “petit raig d’esperança” i que és allò que pretén transmetre l’espectacle i el projecte en general: donar un raig d’esperança a través de la participació i la creació col·lectiva. Tot l’espectacle gira al voltant d’allò confús però amb rajos d’esperança.

EL PROJECTE

Barris en Dansa és un projecte comunitari liderat per la companyia de dansa Iliacán/Álvaro de la Peña. El coreògraf i soci fundador de La Caldera va rebre el Premi Ciutat de Barcelona 2012 en la categoria de dansa per aquest treball coreogràfic professional, pedagògic i social. Álvaro de Peña té una llarga trajectòria i va ser finalista als Premis Dansacat 2012 de la APdC, en la categoria de Dansa i societat, pel projecte Pobles en Dansa un precedent de Barris en Dansa.

L’objectiu del projecte Barris en Dansa és fomentar i enfortir els vincles de la comunitat i dinamitzar artística i lúdicament la xarxa social dels barris a través de la dansa.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció Álvaro de la Peña
Ajudant de direcció Ángel Zotes
Intèrprets veïns i veïnes dels barris de la Barceloneta, Gràcia, La Marina i Poble Nou

Producció La Caldera
Amb la col·laboració de Graner, fàbrica de creació, Can Felipa, Centre Cívic La Barceloneta, Sat!, Espai Jove la Fontana, Escola Rius i Taulet, Les Corts Centre Ocupacional, Tangerine, ARTransforma.
Amb el suport de Ajuntament de Barcelona i Fundació “la Caixa”

Fitxa completa

Il·luminació Israel Quintero i Lidia Ayala
Fotografia Latintadetusojos – Isra López i Toni Payán
Regidoria Tere González, Chus Ruiz, Mònica Marcos i Carolina Partarrieu
Disseny Gràfic Susana Ezquerra – collagecomunicacio.com
Creació titella Lídia Heredia
Vídeo Tristán Pérez-Martín
Música Tangerine  Joan Alcaraz (guitarra eléctrica), Marta Creus (veus), Fran Abascal i Pablo López (bateria), David Pulido i Sergio Fernández (baix), Santiago Caballero (saxo)
Música Barceloneta Sonora Ilaria Sartori
Música Aigua Naranja Sonora
Música ARTransforma. Música a l’abast La música de persones diverses Nerea Rangil, Miguel Rico, Raquel Sanz, Susanna Gargallo, Guillem Coma, David Rodríguez i Monica Martí.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

Diumenge 12 de gener

18h i 20:30h

Sala OM

5€

Més informació

Barris en Dansa

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x