Del 4 al 7 de febrer

HOFESH SHECHTER COMPANY barbarians

Compra entrades

Compartir

Una trilogia plena de contrastos

El nou espectacle de Hofesh Shechter, barbarians, reuneix tres peces breus creades entre novembre de 2014 i juliol de 2015 en les quals l’imprevisible Shechter presenta un món sobri per a tres visions absolutament diferents sobre la intimitat, la passió i la banalitat de l’amor. La primera, la pertorbadora the barbarians in love, és una coreografia elegant i intimista per a 6 intèrprets. Amb la tremolor de l’emoció que rau dins l’ordre, una música eclesiàstica barroca acompanya una confessió veritablement contemporània. A continuació, tHE bAD és una explosió volàtil de ritmes dubstep per a una coreografia quasi urbana amb cinc intèrprets. L’espectacle el completa un duet, que mostra la veu singular i irònica del seu creador i la versatilitat i el talent dels seus intèrprets.

Aquesta nova creació és sorprenent per la seva senzillesa, sense escenografia  i amb una il·luminació que cau sense concessions damunt els intèrprets.

Companyia íntimament unida al Mercat de les Flors, on s’han mostrat gran part de les seves creacions, la Hofesh Shechter Company va ser formada l’any 2008 i ara compta amb un gran reconeixement internacional. Hofesh Shechter, cèlebre per compondre peces musicals atmosfèriques que realcen l’excepcional fisicalitat del seu moviment, és considerat un dels creadors més interessants del panorama artístic actual.

Una trilogia de Hofesh Shechter

Interpretada per Hofesh Shechter Company 

Ballarins Paula Alonso Gómez, Chien-Ming Chang, Frédéric Despierre, Bruno Guillore, Yeji Kim, Erion Kruja, Merel Lammers, Attila Ronai, Hannah Shepherd, Diogo Sousa

Part I: the barbarians in love
Coreografia i música Hofesh Shechter / Col·laborador il·luminació Lawrie McLennan / Veu Victoria amb Natascha / McElhone / Música addicional François Couperin, Les Concerts Royaux, 1722: Jordi Savall & Le Concert Des Nations, (2004)

PAUSA

Part II: tHE bAD
Coreografia i música Hofesh Shechter amb el casting original Maëva Berthelot, Sam Coren, Erion Kruja, Philip Hulford, Kim Kohlmann / Col·laborador il·luminació Lawrie McLennan / Realització vestuari Amanda Barrow / Música addicional Mystikal, Pussy Crook: Tarantula (2001); Hesperion XX, Jordi Savall, Paavin of Albarti; (Alberti): Elizabethan Consort Music 1558 – 1603 (1998)

Part III: two completely different angles of the same fucking thing
Coreografia Hofesh Shechter amb el casting original els ballarins Bruno Guillore, Winifred Burnet-Smith, Hannah Shepherd / Col·laborador il·luminació Lawrie McLennan / Música addicional Abdullar Ibrahim, Maraba Blue: Cape Town Flowers (1997); Hesperion XX, Jordi Savall, In Nomine V a 5 (White): Elizabethan Consort Music 1558-1603 (1998); Bredren and MC Swift, Control: Control (2014)

Manager tècnic Lawrie McLennan; Re—il·luminació Alan Valentine; Enginyer so Jonathan Beattie; Manager escenari Holly Gould

Coproducció  Sadler’s Wells London, Les Théâtres de la Ville de Luxembourg, Théâtre de la Ville – Paris, Berliner Festspiele – Foreign Affairs, Maison de la Danse- Lyon, Festival d’Avignon, HOME Manchester, Festspielhaus, St Pölten (inclou una residència artística de the barbarians in love) i Hessisches Staatsballett, Staaststheater Darmstadt / Wiesbaden (inclou una residència artística de tHE bAD).

Hofesh Shechter Company rep el suport dels fons públics de la Loteria Nacional a través de l’Arts Council England

Dissabte 6 de febrer, Mitja Hora Abans de la funció, Sessió d’introducció a l’espectacle

Fitxa completa

LA HOFESH SHECHTER COMPANY

Junta directiva Robin Woodhead (Chair), Jules Burns,  Andrew Hillier QC, Richard Matchett MBE, Karen Napier

Patrons Fundació Angela Bernstein CBE, Robin Pauley, Bruno Wang

Director artístic Hofesh Shechter
Directora executiva Helen Shute
General Manager Colette Hansford
Assistent executiva Fionna McPhee

Director artístic associat Bruno Guillore
Producció Niamh O’Flaherty
Cap de desenvolupament Elena Kuryleva
Cap de producció i gira Adam Hooper
Productor participació Lucy Moelwyn-Hughes
Manager tècnic Lawrie McLennan
Tour Manager Silvia Maroino
Assistents assajos Winifred Burnet-Smith, Frédéric Despierre
Administració i HR Manager Lee Bamford
Manager companyia Helen Bonner
Manager companyia (substitució per maternitat) Melanie Zaalof

Administrador Ellie Baker-Smith

Hofesh Shechter Company rep el suport dels fons públics de la Loteria Nacional a través de l’Arts Council England.

Hofesh Shechter és artista associat del Sadler’s Wells i la Hofesh Shechter Company és companyia resident del Brighton Dome.

El Quercus Dancer Health i el Wellbeing Programme és possible gràcies el Quercus Trust i assistit per GJUMM

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

Del 4 al 7 de febrer

20:30h (dg 18h)

Sala MAC

25€

Durada: 90' + pausa

Més informació

web de la cia
‘Jo i els altres’, per Bàrbara Raubert al blog

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x