2 i 3 de març

FLIC FESTIVAL: PERE FAURA Ballar és cosa de llibres

compra entrada

Compartir

Ballar és cosa de llibres és una experiència que combina dansa i literatura per redescobrir el nostre propi cos quan balla llegint, quan balla el que llegeix, quan llegeix mentre balla o quan llegeix perquè balla. Un cos que és ballarí i lector al mateix temps, mescla d’esforç físic i estimulació intel•lectual. Un cos que gaudeix al mateix moment del poder de la dansa i la màgia de la literatura.

Aquest espectacle escènic i participatiu proposa l’exercici de ballar amb llibres i observar la dansa que es crea quan es balla amb llibres. Una iniciativa que combina la pràctica de la dansa i la pràctica de l’observació de la dansa, el fet de ser ballarí i el fet de de ser espectador, el gaudir d’una experiència física real i el deixar-se seduir per un cos que es mou amb un llibre a les mans.

FLIC, FESTIVAL DE LITERATURA I ARTS INFANTIL I JUVENIL
Programa en xarxa

Per segon any el Mercat serà seu col·laboradora del FLIC, un festival d’experiències i creació literària que convida a gaudir de la Literatura i les Arts. L’objectiu és promoure la relació entre les diverses Arts a través de formats innovadors i experimentals, fomentant així la creació interdisciplinària i el foment pel gust literari, amb la participació de tots els agents implicats.

Direcció i interpretació Claudia SolWat, Javier Vaquero, Pere Faura / Espai escènic i assessorament conceptual Jordi Queralt / Disseny il·luminació Guillem Gelabert, Sergio Roca / Disseny sonor Ramon Ciércoles, Javier Vaquero / Música Diversos autors / Disseny del Libretto Pablo Pelocodo / Selecció de llibres i assessorament literari Tantàgora / Disseny vestuari Txell Janot, Pablo Pelocodo / Fotografia Tristán Pérez Martin / Tècnica Irene Ferrer / Producció Claudia SolWat, Sandra Casals
Producció Plataforma Cultural La Diürna / Amb el suport Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya / Amb la col·laboració Fàbrica Vella – Espai Cultural de Sallent, Blanc Produccions, Tantàgora, Mercat de les Flors

Fitxa completa

 

 

 

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

2 i 3 de març

dissabte a les 17h, diumenge a les 12h

Sala PB

12€ (8€ menors de 14 anys). Consulta abonament familiar

Més informació

flicfestival.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x