• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

UN PROJECTE SOCIAL DEL MERCAT DE LES FLORS I LA FUNDACIÓ PERE MITJANS

Baldosas Amarillas

Diumenge 26 de febrer
 • Temporada

  2016-2017

 • Tarifa

  3 €

 • Horari

  20 h

 • Espai

La col·laboració entre la Fundació Pere Mitjans (entitat de suport a persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial) i el Mercat de les Flors ha fet possible el projecte de circ Baldosas amarillas, amb la direcció artística de Roberto Magro i del grup cabosanroque, que ha composat la música i la interpreta en directe.

El grup d’onze actors de la Fundació han dut a terme el procés de creació de l’espectacle, que ha tingut lloc cada dimecres  des de l’octubre de 2016; basat lliurement en el conte El Meravellós Màgic d’Oz,  el projecte vol ser una experiència artística i humana on el teatre, la dansa i la música en viu i la improvisació són les eines per explicar la seva independència, autonomia i capacitat de prendre decisions.

La Fundació Pere Mitjans és una entitat sense afany de lucre que ofereix serveis de suport a persones amb discapacitat física, intel·lectual i sensorial. La seva missió és posar a l’abast d’aquestes persones i de les seves famílies els recursos i suports personals de tot tipus per tal que puguin créixer i desenvolupar el seu projecte de vida de qualitat en una societat inclusiva, justa i solidària com a ciutadans i ciutadanes de ple dret. És per això que el seu programa general d’intervenció promou la individualitat i l’autodeterminació de cada persona per tal de cobrir, en la mesura de les possibilitats reals, les seves necessitats.

Composició musical i música en viu cabosanroque (Roger Aixut, Laia Torrents) i Oriol Luna / Dramatúrgia Roberto Magro / Direcció Roberto Magro i cabosanroque / Suport a la creació Nelson Jara, Marta Camuffi i Mònica Robledo / Creat i interpretat per Faustino Vidiella Bosch, Montse Massip Díaz, Roberto Pérez García, Santiago Nieto Osta, Mònica Vizuete Aparicio, Clara Sánchez Bueno, Enric Moliné Roda, Pere Fanés Casals, Beatriz Manzano Zapata, José Mª Díaz Martínez, Clara Renom Ruyra
Producció
Mercat de les Flors, la Fundació Pere Mitjans, Roberto Magro i cabosanroque / Amb el suport Fundació Lluís Coromina