El 16 i el 17 d’octubre de 2010

OTRADANZA Back

Compartir

L’ESPECTACLE

Amb més d’una dotzena de treballs, la coreògrafa valenciana Asun Noales, presenta amb la nova companyia OtraDanza el seu darrer treball, Back, una mirada reflexiva plena d’intensitat que ens parla de tornar enrere, rebobinar, mirar “des de l’altre costat”. Una obra de gran fisicalitat en què sis ballarins mostren la puresa del moviment dins l’espai. Back és l’inici d’una trilogia que continuarà amb la immersió en el món emocional i en els sentiments.

Asun Noales ha volgut amb Back tornar al moviment pur, a la coreografia despullada, al treball precís, artesanal i laboriós que representa la dansa en essència. Per primera vegada, la coreògrafa ha simplificat l’escena, el vestuari i tot allò que pot interferir en la dansa.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia Asun Noales
Assistent Kike Guerrero
Intèrprets Fredo Belda, Carmela García, Kike Guerrero, Saray Huertas, Erick Jimenez, Conchín López
Música Zoé Keating
Il·luminació Juanjo Llorens
Director tècnic Carlos Julián Contreras
Escenografia Luís Crespo
Vestuari OD 
Fotografia Germán Antón
Perruqueria Eleuterio
Management Raúl Coves

Coproducció Centre de Cultura Contemporània d’Elx L’Escorxador; Centro Párraga (Múrcia); OD
Amb la subvenció Teatres de la Generalitat Valenciana
Amb la col·laboració Elike

LA COMPANYIA

Coreògrafa amb una gran experiència, Asun Noales ha treballat per a companyies com Àngels Margarit / Mudances, Ballet de Teatres, Lc Bouy, Rich Merril… Va iniciar la seva trajectòria professional l’any 1990 i durant sis anys va co-dirigir la companyia Patas Arriba.

Amb la col·laboració de:
Danza a escena INAEM

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

El 16 i el 17 d’octubre de 2010

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x