Del 10 al 13 de gener

ÀNGELS MARGARIT / CIA MUDANCES BACK ÀBAC (Funcions escolars)

Compartir

BACK ÀBAC és el títol de la nova creació d’Àngels Margarit / cia. MUDANCES; un títol que visualitza els elements que entren en joc com a punt de partida de la peça:  l’infinit, els nombres, la música de Bach.

Aquest és un espectacle en construcció que es proposa treballar a partir de la idea d’infinit amb artistes de dansa i de circ. Per fer-ho escull la música de Bach com a mapa i univers sonor per a teixir una coreografia de matemàtica visual i sensual amb cossos que es mouen de manera extraordinària o que fan extraordinari qualsevol moviment en una partitura escènica d’Àngels Margarit.

Àngels Margarit /cia. MUDANCES neix a l’any 1985 i pren el nom del seu primer espectacle Mudances. Amb els primers espectacles la companyia rep un important reconeixement i projecció internacional de manera que les seves peces són coproduïdes i presentades a festivals i programacions de països d’arreu del món. Margarit ha desenvolupat un personalíssim estil de creació, fonamentat en la recerca de llenguatge i poètica pròpies i en la seva fascinació per l’espai, element essencial del seu treball. Aquest s’ha desenvolupat en diferents àmbits i formats que inclouen projectes per a l’espai escènic, per a espais urbans, improvisacions, videodansa, instal·lacions i recerca en els nous mitjans. Des dels seus inicis ha tingut una important projecció internacional, convertint-se en un dels referents ineludibles de la dansa del nostre país. Amb els seus espectacles, com Kolbebasar, Atzavara, Solo per habitació d’hotel, Corol·la, Tèrbola, L’edat de la paciència o Larandland, ha rebut nombrosos premis nacionals i internacionals, com el Grand Prix du Concours Chorégraphique de Bagnolet (França, 1988), el Premi Nacional de Dansa de Catalunya (1986, 1991, 1999) o el Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Escèniques (1993). Des de l’any 2003 fins el 20177 impulsa i conceptualitza el Tensdansa, Festival Internacional de Dansa de Terrassa.

Direcció i coreografia Àngels Margarit / Creació i interpretació equip encara per acabar de concretar entre la gent  que ha participat en el laboratori / Participants als laboratoris Eneko Alcaraz,  Dory Sánchez, Fátima Campos,  Mireia de Querol, Miquel Fiol, Joan Palau, José Luís Redondo, Celso Pereira, Francesca Lissia, Jorge Albuerne, Sergio Pla, Manel Salas, Marcela Meloni / Música diferents interpretacions de JS Bach/ Edició musical  Pep Pascual / Assessorament científic Irene Lapuente, La mandarina de Newton / Il·luminació Cube.bz / Espai escènic Àngels Margarit / Vestuari Ariadna Papió /   Tècnic so i vídeo Marc Ases / Vídeo documentació Núria Font / Fotografia Carme Masiá, Ros Ribas, Cristina Inocencio / Producció  Elclimamola / Difusió Iva Horvat – Agente 129 / Comptabilitat Begonya Companyon / Administració i coordinació Mariona Castells

Producció Àngels Margarit – Cia MUDANCES / Coproducció Mercat de les Flors, Graner fàbrica de creació/ Amb la col·laboració Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, Can Gassol

#Backabac

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x