LES BALLETS C. DE LA B. – KOEN AUGUSTIJNEN/STEVE DUGARDIN 05/06 Bâche

Compartir

L’ESPECTACLE

L’espectacle bâche, molt aclamat per la crítica, vol establir un diàleg entre aquests diferents bagatges professionals en una recerca de la tendresa dins un món que sembla dominat per l’agressió i on la calma es veu amenaçada pel suprem regne de la destrucció. Sis companys tornant-se un sol cos a escena: la veu del cantant, les mans del pianista, els membres dels ballarins…

LA FITXA ARTISTICA

Direcció i coreografia Koen Augustijnen Cantant Steve Dugardin Compositor, arranjaments musicals i piano Guy Van Nueten Creació i interpretació Koen Augustijnen, Ted Stoffer, Tayeb BenamaraGhislain Malardier

Coproducció Théâtre de la Ville (París), Hebbeltheater (Berlín), Tanzhaus nrw (Düsseldorf), Kunstencentrum Vooruit (Gent), Göteborg Dance & Theatre Festival (Göteborg) i La Rose des Vents (Villeneuve d’Ascq)

Amb el suport de Ministry of the Flemish Community, City of Ghent, Province East Flanders i National Lottery

LA COMPANYIA

Una peça només amb homes. El pianista Guy Van Nueten i el contratenor Steve Dugardin han adaptat la música de Henry Purcell per crear un paisatge sonor contemporani. Amb els dos músics es troben damunt l’escenari quatre ballarins masculins entre els quals hi ha propi Koen Augustijnen. Tots ells acumulen una gran diversitat d’experiències en diferents tipus de dansa. Koen Augustijnen és des de 1994 un dels quatre membres dels Ballets C. de la B, col·lectiu de coreògrafs i pretigiosa plataforma artística a Bèlgica.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x