• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

MAL PELO

BACH PROJECT CONSTEL·LACIÓ: Concert de Joel Bardolet i Jaume Guri, violinistes

8 de maig (després de la funció de Highlands)
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2020-2021

 • Tarifa

  16 €

 • Horari

  20.30 h

 • Espai

Joel Bardolet, col·laborador de Mal Pelo des del 2016, proposa un programa que reflecteix el treball sobre Bach fet en els últims anys i que ha vertebrat la relació artística entre Joel Bardolet i Mal Pelo. La solitud i a la vegada la plenitud aconseguida per Bach en la seva obra per a violí sol, la tonalitat de re menor, quasi fúnebre, i el virtuosisme polifònic del geni de Leipzig. Joel Bardolet convida el violinista Jaume Guri en aquest concert especial per al Mercat de les Flors.

Joel Bardolet va fer els seus estudis superiors amb Eva Graubin a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Allà va rebre el mestratge i la influència sobretot dels membres del Quartet Casals i del director Salvador Mas Conde. Després, va ser admès per estudiar un màster en la prestigiosa Musikhochschule Freiburg amb la violinista francesa Muriel Cantoreggi, amb qui encara avui manté el contacte i la relació musical. En finalitzar aquest màster, va passar un període de creació personal i va destinar molta energia a l’ensenyament. El 2012 va ser admès al programa de màster especialitzat en solista a la Hochschule für Musik Basel, amb Rainer Schmidt. En finalitzar-lo, va debutar com a solista a la principal sala de concerts de Basilea, tocant el segon concert de Bártok amb la Basel Sinfonie Orchester. Ha rebut el mestratge de músics com ara Vera Martínez Mehner, Maurice Fuks, Erich Höbarth i Andras Keller. Actualment és freqüent el contacte pedagògic amb Claudio Martínez Mehner, Anton Kernjak, Rony Rogoff i Ferenc Rados.

Jaume Guri Batlle va començar els seus estudis a Badalona amb Marta García i va continuar a l’ESMUC amb Vera Martínez. És membre de Bärhof Ensemble i ha participat en diversos festivals com ara Músics en Residència (Alella), Hohenstaufen Chamber Festival, Trialog Concerts Allensbach, Weikersheim Chamber Music i Barcelona Obertura. Ha estudiat música de cambra amb el Quartet Casals, Kennedy Moretti, Anton Kernjak i Claudio Martínez. Membre de la JONC durant 10 anys, ha col·laborat també amb la Mahler Chamber Orchestra. El 2018 va debutar com a solista a la sala 2 de l’Auditori de Barcelona. Actualment estudia amb Rainer Schmidt, Barbara Doll i Amandine Beyer a Basilea.