27 i 28 de febrer

MACARENA RECUERDA SHEPHERD ¡Ay! ¡Ya!

Compra la teva entrada

Compartir

Edat recomanada: a partir de 7 anys

La realitat és només una o depèn de la mirada sobre aquesta realitat i de la percepció que ens ofereix la nostra imaginació? En aquesta peça, on els cossos es transformen i ens ofereixen diferents perspectives de si mateixos, es mostra com la il·lusió òptica genera un univers on tots els físics són possibles. ¡Ay! ¡Ya! és una peça composta de poemes visuals oberts que pot evocar diferents significats i convida a estimular la imaginació i el pensament. Una peça per a totes les edats.

Macarena Recuerda Shepherd, pseudònim de Lidia Zoilo González, és, des de fa 10 anys, una artista visual i escènica que ha creat nombroses i diverses peces, algunes de les quals en col·laboració amb entitats com el Teatre Lliure, l’Antic Teatre, el Festival NEO, Bilbao Arte i el Festival Grec, entre molts d’altres. Des del 2008 és fundadora i integrant del Colectivo Estraperlo, plataforma de nous creadors difícilment etiquetables.

Idea Macarena Recuerda Shepherd / Interpretació Sofía Asencio i Macarena Recuerda Shepherd / Creació Macarena Recuerda Shepherd, Idurre Azkue, Alberto de la Hoz i Sofía Asencio / Banda sonora Alberto de la Hoz / Vestuari H-intercalada / Il·luminació Conrado Parodi / Il·lustració Josunene / Fotografía de la capçalera Tristán Pérez-Martín
Producció Antic Teatre / Amb la col·laboració Govern Basc, Festival Grec, Festival BAD, Graner Fàbrica de Creació, Sala Baratza, La Fundición Bilbao i Histeriak
Espectacle beneficiari del projecte de cooperació transfronterera PYRENART, com a part del programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020. Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

UNA HORETA ABANS amb Joan Baixas: dissabte (17 h) i diumenge (11 h). Inscriu-te aquí

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x