23, 24, 25 i 26 febrer

MACARENA RECUERDA SHEPHERD ¡Ay! ¡Ya! (funcions escolars)

Compartir

Per cicle inicial i cicle mitjà d’Educació Primària

La realitat és només una o depèn de la mirada sobre aquesta realitat i de la percepció que ens ofereix la nostra imaginació? En aquesta peça, on els cossos es transformen i ens ofereixen diferents perspectives de si mateixos, es mostra com la il·lusió òptica genera un univers on tots els físics són possibles. ¡Ay! ¡Ya! és una peça composta de poemes visuals oberts que pot evocar diferents significats i convida a estimular la imaginació i el pensament. Una peça per a totes les edats.

Macarena Recuerda Shepherd, pseudònim de Lidia Zoilo González, és, des de fa 10 anys, una artista visual i escènica que ha creat nombroses i diverses peces, algunes de les quals en col·laboració amb entitats com el Teatre Lliure, l’Antic Teatre, el Festival NEO, Bilbao Arte i el Festival Grec, entre molts d’altres. Des del 2008 és fundadora i integrant del Colectivo Estraperlo, plataforma de nous creadors difícilment etiquetables.

Idea Macarena Recuerda Shepherd / Interpretació Sofía Asencio i Macarena Recuerda Shepherd

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

23, 24, 25 i 26 febrer

(+ col·loqui amb la companyia)

Durada: 45 minuts

Més informació

‘Cuerpo imposible, realidad y utopía’, per Xavier Manubens al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x