MAL PELO, María Muñoz - Pep Ramis Atlas / 2005

Compartir

L’ESPECTACLE

Interpretat per Pep Ramis i Jordi Casanovas, Atlas indaga en la relació de dos homes prenent com a punt de partida l’estudi Cuerpo y gesto en el Quijote de Cervantes, de Bénédicte Torres, la pel·lícula inacabada Don Quijote, d’Orson Welles, i la idea d’un viatge compartit enlloc. Partint d’una situació dramàtica dels dos intèrprets masculins a escena, no s’ha pretès fer una representació dels personatges de l’obra de Cervantes, sinó construir un món de contrast entre la presència real dels intèrprets i un món d’artifici en el qual ambdós puguin ser un mateix personatge i junts construir una visió polièdrica d’una personalitat i una corporalitat complexa.Atlas analitza els comportaments més profunds del Quixot i de Sancho Panza d’una manera poètica, recreant la dimensió humana dels dos personatges de ficció.

LA FITXA ARTISTICA

Direcció i espai escènic María Muñoz, Pep Ramis Creació i interpretació Pep Ramis, Jordi Casanovas Música Steve Noble Ajudant de direcció Cristina Cervià Col·laboracions artístiques Anna Subirana, Julyen Hamilton

Producció Mal Pelo, Festival d’Estiu de Barcelona Grec 2005, Instituto Cervantes

Coproducció Ministerio de Cultura, INAEM Amb la col·laboració Teatre de Salt

LA COMPANYIA

www.malpelo.org

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Més informació

www.malpelo.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x