Del 26 al 29 d'octubre

ArtFutura ArtFutura 2006: Estètica De Dades

Compartir

Sota el títol “Estètica de Dades (Data Aesthetics)”, el festival s’apropa enguany a terrenys com la visualització de dades, la mèdia-arquitectura, que pretén integrar els fluxos de dades dins els espais urbans, i la introducció en els espais escènics de les dinàmiques de representació de la informació.

Entre els convidats internacionals destaquen el nord-americà Ben Rubin, pioner en plantejar mecanismes per visualitzar la circulació de la informació a Internet; l’estudi d’arquitectura alemany Realities:United, especialistes en grans intervencions arquitectòniques que transformen tot un edifici en una gran pantalla de dades; o el reconegut col·lectiu de dissenyadors United Visual Artists (UVA) que presentarà per primer cop a Espanya el seu espectacle audiovisual en directe amb grans pantalles de “leds” i tota classe de dades per executar una performance d’alta intensitat amb pocs precedents.

El festival de referència a Espanya sobre art, tecnologia i cultura digital desplegarà el seu ampli programa d’activitats a nou ciutats diferents. ArtFutura 2006, en la seva edició número 17, presentarà els projectes més destacats i innovadors realitzats durant el darrer any a l’escena internacional de les arts digitals, el disseny d’interacció, l’animació per ordinador o els videojocs.

Coproducció Mercat de les Flors i ArtFutura

 

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Del 26 al 29 d'octubre

Més informació

http://www.artfutura.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x