Del 27 al 30 d'octubre

ArtFutura ArtFutura 2005

Compartir

ArtFutura s’ha consolidat com el fòrum més important d’Espanya dedicat a les implicacions socials, culturals i artístiques de fenòmens com la Realitat Virtual, la Vida Artificial i les Xarxes Informàtiques.

ArtFutura 2005 comptarà amb la participació de Chris Landreth (guanyador el passat any de l’Òscar al millor curt animat per la seva obraRyan), Bruce Sterling (un dels referents intel·lectuals de la cultura digital i col·laborador de William Gibson) i Industrial Light & Magic (els estudis d’efectes especials de George Lucas i creadors d’algunes de les més espectaculars imatges de la història cinematogràfica).

A les conferències, pannells i presentacions especials hi haurà més de trenta especialistes de prestigi internacional procedents d’àrees com el disseny multimèdia, l’art electrònic, el cinema digital, l’animació en 3D i els videojocs.

+ info www.artfutura.org

Coproducció ArtFutura i Mercat de les Flors

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

Del 27 al 30 d'octubre

Més informació

http://www.artfutura.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x