ArtFutura Art digital i nous mitjans

Compartir

L’ESPECTACLE

El festival de Cultura i Creativitat Digital de referència a Espanya explora els projectes i les idees més importants sorgides al panorama internacional del new media, el disseny d’interacció, els videojocs i l’animació digital.

LA COMPANYIA

ArtFutura presenta cada any els projectes més destacats i innovadors. En l’edició de 2008 farà un repàs en profunditat de l’exposicióMáquinas&Almas presentada al Museu Reina Sofía de Madrid i inclourà, entre les seves activitats, conferències, tallers, instal·lacions interactives, exposicions i actuacions en directe. Máquinas&Almas mira d’aprofundir en el fet que, a principis del segle XXI, art i ciència discorren por camins paral·lels. I ho fa a través del treball d’un grup d’artistes escollits per la seva capacitat d’unir art, tecnologia, misteri, emoció i bellesa. L’element crucial en la nova discontinuïtat tecnològica és la nostrahumanitat. Sense ella, tota la resta no té sentit. Els ordinadors no pensen, repliquen pensaments. Els ordinadors no senten, repliquen les nostres emocions. Són, com els defineix Sherry Turkle, el mirall psicològic on ens contemplem. Els visitants d’ArtFutura 2008 podran a més gaudir d’una espectacular carpa dedicada a l’oci electrònic que inclou les àrees NextFun i Xperimental Arcade. Coproducció Mercat de les Flors, Artfutura

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x