Del 23 al 25 de febrer

ISRAEL GALVÁN Arena

Compartir

L’ESPECTACLE

ARENA és un espectacle concebut per Israel Galván estrenat a la Biennal de Sevilla de 2004. Es tracta d’un apropament al món dels toros des de la dansa però amb intenció renovadora, tant en la forma com en els continguts. ARENA consta de sis coreografies independents, interpretades només pel bailaor amb l’única companyia de la música, en directe o gravada, i que reben el nom dels toros que van matar a sis toreros.

ARENA ha comptat en la seva creació amb Enrique Morente, i es presentarà al Mercat amb els cantaors Miguel Poveda i Diego Carrasco.

FITXA ARTÍSTICA

Miguel Poveda al cante
Diego Amador al piano
Diego Carrasco al cante
Charanga Los Sones
Alfredo Lagos
 a la guitarra
Mercedes Bernal a la “Gaita del Pastor”
“Bobote” i “Eléctrico” a las palmas, jaleos i “pataítas”

LA COMPANYIA

Israel Galván, Premio Nacional de Danza 2005 en la categoria de creació coreogràfica, és sens dubte el gran innovador del flamenc de l’actualitat. El bailaor de Sevilla fa d’ARENA un espectacle irreverent en el qual ha fusionat la dansa flamenca amb el llenguatge contemporani i el teatre experimental. Qualificat per alguns crítics de magnífic, aquesta és una obra que marca un abans i un després en el ball flamenc.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Del 23 al 25 de febrer

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x