2 i 3 d'octubre de 2007

Lia Rodrigues Companhia de Danças Aquilo de que somos feitos

Compartir

L’ESPECTACLE

La definició de la paraula “descobrir” podria ser la sinopsi d’Aquilo de que somos feitos, un espectacle que mostra no només unes belles composicions a partir d’uns cossos nus que actuen com a escultures humanes, sinó que també transmet idees, conviccions, crítiques que pertanyen a l’imaginari col·lectiu.

La peça es divideix en diferents parts, amb ballarins vestits o despullats, amb moviments lents o molt ràpids, amb música o amb un silenci total.Aquilo de que somos feitos és el resultat de dos anys d’assajos, de recerca i d’improvisacions. Durant la representació, no hi ha separació entre escenari i sala, incloent en algunes parts al públic com a part de l’espectacle.

FITXA ARTÍSTICA

Concepció i direcció coreogràfica Lia Rodrigues
Creació coreogràfica Marcela Levi, Micheline Torres, Marcele Sampaio, Amália Lima
Ballarins/col·laboradors per a la creació Amália Lima, Celina Portella, Allyson Amaral, Gustavo Barros, Ana Paula Kamozaki, Leo Nabuco, Giovana Targino, Leonardo Nunes
Música Zeca Assumpção
Disseny de llums Milton Giglio
Disseny visual Monica Soffiatti

 

Coproducció Compagnie Maguy Marin i Centre Chorégraphique National de Rillieux-la-Pape
Producció Rodrigues & Assumpção Produções Artísticas

LA COMPANYIA

La companyia brasilera Lia Rodrigues Companhia de Danças es va formar l’any 1990. Els seus espectacles s’orienten cap a la investigació i la integració de llenguatges escènics per construir un univers únic per a cada peça.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

2 i 3 d'octubre de 2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x