27 i 28 d'octubre de 2010

ÍKER GÓMEZ Apple Love

Compartir

L’ESPECTACLE

Apple Love és l’obra escènica que forma part de la tetralogia Amor Total; aquesta es composa de tres parts més: Apple Street (peça de carrer), Apple Sale (peça parateatral) i Apple Ghost (peça mass-mèdia). Apple Love és una creació que combina la dansa, el teatre físic, el vídeo escènic i el vídeo musical i que compta amb la interpretació d’un tècnic-cantant, dues ballarines i cinc vídeo-músics, equip assistent del personatge principal, un investigador a la recerca de l’amor total interpretat per Íker Gómez.

L’artista se submergeix en el concepte de l’amor com a tema ampli, universal i interpretat des de moltes vessants, com les arts, la filosofia, la religió o la ciència. El títol Amor Total fa referència a aquest amor omnipresent que trobem immers a diferents parcel•les de la vida, aquest amor que es troba a una balada heavy, a una telenovel•la, a un documental d’animals aparellant-se, a les webs de famosos… Un amor negat com a cos i constantment ofert com a imatge, que necessita ser cada vegada més fascinant i “total” però que al mateix temps és fàcilment oblidable

FITXA ARTÍSTICA

Direcció, vídeo, coreografia Íker Gómez
Producció executiva Cristina Alonso
Música Bigorringo

Concepte escenogràfic Mitamina 
Disseny llums Amador Sánchez
Intèrprets Rut Balbís, Daniel Caballero, Gemma Galera, Íker Gómez 
Vídeo-músics Nerea Alberdi, Kepa Elgoibar, Dani González, Iago Molly, David Sánchez
Coproducció Mercat de les Flors, AREAtanget, CoNCA – Generalitat de Catalunya
Amb el suport La Caldera, Perrote Produce, Fabra i Coats

LA COMPANYIA

Aquesta és la tercera peça escènica del coreògraf i vídeorealitzador Íker Gómez, format a l’Institut del Teatre i que ha treballat amb diferents coreògrafs internacionals, com Wim Vandekeybus o Jiry Kilyan. Més tard s’interessa per les noves tendències i estils coreogràfics i enfoca la seva carrera cap a la direcció escènica, la coreografia i les arts visuals a Europa. L’any 2006 torna a Espanya i forma part de la plataforma de joves creadors ÀREAtangent.

Amb la col·laboració de:
EUROPES

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

27 i 28 d'octubre de 2010

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x