31 de març i 1, 2 i 3 d’abril de 2011

DANIEL ABREU Animal

Compartir

El que ens mou és el desig

L’ESPECTACLE

Animal parteix de l’instint de l’ésser humà, en el sentit més masculí de la paraula, en la recerca del desig i del plaer. Una nova producció del ballarí i coreògraf de Tenerife Daniel Abreu que està destacant dins el panorama dels nous coreògrafs espanyols. Cinc intèrprets a escena iniciaran un viatge estètic a través del llenguatge de la dansa.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia Daniel Abreu
Ajudant direcció Marina Wainer
Intèrprets Roberto Leal, Dácil González, Anuska Alonso, Álvaro Esteban, Daniel Abreu
Disseny il·luminació Baltasar Patiño
Espai escènic Daniel Abreu
Fotografia Pity Prieto
Vídeo i disseny gràfic Teresa de la Hera
Tècnic so i il·luminació Sergio García
Assistent producció Laura Marcelino
Coproducció Mercat de Les Flors, Auditiorio de Tenerife, Cía. Daniel Abreu

LA COMPANYIA

Després de treballar a diferents companyies com Provisional Danza (dirigida per Carmen Werner), Lanònima Imperial o Matarile Teatro, entre d’altres, l’any 2004 Daniel Abreu va fundar la seva pròpia companyia realitzant des de llavors una vintena d’espectacles. La seva proposta de creació camina cap a la recerca del detall i del moviment, despullant-se de grans elements escenogràfics, amb una elaborada il·luminació i composició coreogràfica. Combina les propostes físiques amb les teatrals i les fotogràfiques amb un treball que investiga constantment el moviment.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2010-2011

31 de març i 1, 2 i 3 d’abril de 2011

Sala MAC

Tarifa D. De 8 a 15€

Més informació

http://danielabreu.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x