MAL PELO, María Muñoz - Pep Ramis An [El Silenci] / 2003

Compartir

L’ESPECTACLE

An (el silenci) és un espectacle en el qual es produeix una particular trobada entre el llenguatge de Mal Pelo i el d’Andrés Corchero, dos grups amb una trajectòria de més de quinze anys de treball. An s’estructura com un poema a partir del text de Jean Cocteau Visite, del llibre Discours de Grand Sommeil. Escrit durant la Primera Guerra Mundial, narra la visita d’un home que ha mort en el front i que viu encara en un estat especial de trànsit, que aprofita per visitar a algú estimat, potser a ell mateix. An és un espai on habitar, un lloc on les referències són els altres cossos i l’empremta que deixen. Un joc entre els individus d’aquest grup que quasi no recorden perquè estan on estan. Un treball íntim i, en paraules de Ramis, “delicat, nu”, que compta amb la col·laboració del músic Steve Noble.

 

LA FITXA ARTISTICA

Direcció Pep Ramis Ajudant direcció Andrés Corchero, María Muñoz Intèrprets Leo Castro, Jordi Casanovas, María Muñoz, Enric Fàbregas, Pep Ramis Música Steve Noble

Coproducció Mal Pelo, Festival Grec 2003, Govern de les Illes Balears, Ministerio de Cultura, INAEM

Amb la col·laboració Temporada Alta 2003

LA COMPANYIA

www.malpelo.org

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Més informació

www.malpelo.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x