17 de noviembre de 2007

La La La Human Steps Amjad

Compartir

L’ESPECTACLE

Inspirant-se en ballets del període romàntic, com El llac dels cignes i La bella dorment del bosc, l’audaç i eclèctic coreògraf Édouard Lock ha creatAmjad, interpretada per nou ballarins amb gran força i versatilitat que dominen les tècniques tant del ballet clàssic com de la dansa contemporània. Amjad combina poesia, música i tradició i recrea en part passatges d’aquests ballets abans mencionats, però deconstruïts, reconstruïts i adaptats a la música i la dansa actuals. L’espectacle compta amb la música en directe interpretada per un pianista, una violoncel·lista i dues violistes.

Amb Amjad, Édouard Lock continua la seva exploració del cos com a entitat extrema i abstracta. El coreògraf segueix un procés creatiu que pretén alliberar el cos de tota funcionalitat, fins al punt de l’abstracció, igual que el ballet romàntic.

FITXA ARTÍSTICA

Coreògraf Édouard Lock
Director d’assajos i mànager d’escenari Jean-Hughes Rochette
Ballarins Andrea Boardman, Xuan Cheng, Talia Evtushenko, Mistaya Hemingway, Keir Knight, Bernard Martin, Dominic Santia, Jason Shipley-Holmes, Zofia Tujaka
Aprenent Nathalie Gareau
Compositors Gavin Bryars, David Lang, Blake Hargreaves
Direcció musical/piano Njo Konk Kie
Músics Elisabeth Giroux, Jill Van Gee, Jennifer Thiessen
Escenografia Armand Vaillancourt
Il·luminació John Munro
Assistent il·luminació Marc Tétrault
Vestuari Vandal

Producció La La La Human Steps

Coproducció National Arts Centre (Ottawa), De Singel International Arts Centre (Antwerp), Het Muziektheater (Amsterdam) i Théâtre de la Ville (Paris), amb el suport especial de ImPulsTanz (Vienna) i Société de la Place des Arts de Montréal

LA COMPANYIA

La La La Human Steps es va fundar el 1980 arran d’una sèrie d’actuacions que es van presentar al llarg de tres setmanes al petit teatre de a Montreal i que van dur la companyia a The Kitchen (Nova York), l’epicentre de la dansa contemporània en aquella època. D’aleshores ençà, la companyia ha esdevingut un dels conjunts de dansa més reconeguts del món, gràcies al singular llenguatge coreogràfic que ha desenvolupat i reinventat constantment des dels seus inicis.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

17 de noviembre de 2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x