MAL PELO, María Muñoz - Pep Ramis Amadou / 2009

Compartir

L’ESPECTACLE

Amadou: una terra que talla la mirada i exigeix després el pagament d’aquesta ferida. Potser sigui necessari deixar d’indagar i trobar la manera, senzillament, d’invertir la mirada.” Leo Castro, col·laboradora de Mal Pelo des del 2004, inicia amb Amadou una nova recerca creativa amb el recolzament de Pep Ramis i María Muñoz. Castro proposa en aquest laboratori de vídeo-acció, l’exploració de com es relacionen els diferents instruments de comunicació (cos, paraula, espai i imatge) i quin context proposen per construir una realitat per ser habitada. El laboratori proposa la càmera de vídeo com eina de treball en la construcció i escriptura de la peça: la càmera com una mirada activa.

LA FITXA ARTISTICA

Idea i direcció Leo Castro Col·laboració artística María MuñozPep Ramis Intèrprets Leo Castro,  Enric Fàbregas Música  (selecció musical)

Producció Mal Pelo; Ministerio de Cultura, INAEM

Amb la col·laboració L’animal a l’esquena

LA COMPANYIA

www.malpelo.org

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2008-2009

Més informació

www.malpelo.org

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x