Del 21 al 23 d’octubre

JUAN CARLOS LERIDA Al baile

Comprar entrada

Compartir

De manera empírica, el flamenc avança

Juan Carlos Lérida finalitza amb Al baile la seva trilogia Los cuerpos del flamenco, després d’haver transitat, a Al toque i Al cante, per la corporeïtat flamenca del guitarrista i del cantaor.
A Al baile, Lérida fa del seu propi cos, empeltat en altres cossos aliens al flamenc, un camp d’investigació, afanyant-se en trovar, com un cercador de metalls preciosos, el ball en cada un dels seus òrgans”. Fernando LR Parra.

Juan Carlos Lérida es ballarí, coreògraf i pedagog del flamenc. Premi extraordinari 2007 de l’Institut del Teatre de Barcelona. Des l’any 2002 és professor de Flamenc, Dansa Contemporània i Composició de l’Institut del Teatre. Ha dirigit juntament a creadors com Joaquín Cortés o Belén Maya –i també en solitari- diversos espectacles. Ha estat comissari del cicle Flamenc Empíric del Mercat de les Flors. És reconegut com un dels representants actuals del flamenc d’avantguarda.

Direcció i coreografia Juan Carlos Lérida
Dramatúrgia Roberto Romei
Interpretació Juan Carlos Lérida, Gilles Viandier, David Climent
Espai sonor Jordi Collet
Disseny d’il·luminació Marc Lleixa
Assessorament de moviment Lipi Hernandez
Espai escènic i vestuari JC
Disseny foto-muntatge Daniel Alonso
Fotos Daniel Karsch, Manuel Romalde (Romaldesing)
Producció Danilo Pioli (Dancebox)
Comunicació Olga Beca (Telegrama cultural)
Premsa Sara Esteller

Coproducció Mercat de Les Fors (Barcelona), Tanzhaus NRW (Dusseldorf), Asociación Flamenco Empírico.
Amb el suport de Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Graner fàbrica de creació (Barcelona), FUNDarte (Miami), L’Estruch, Fabrica de Creació de les Arts en Viu  (Sabadell).
Agraïments Nouespiral danza (Girona), Espacio Silvestre (La Muela-Cádiz).

#Albaile #Flamenco

Fragment d’espectacle anterior

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x