10 de novembre de 2007

Víctor Nubla, Quicu Samsó i Albert Guitart Aixònoéspànic

Compartir

L’ESPECTACLE

Una reunió inesperada però no esporàdica que convoca protagonistes clau de l’experimentació barcelonina de les darreres dècades i proposa una música lliure i energètica, amb elements compositius i d’improvisació. L’objectiu és extreure dels clarinets sons elèctrics i violents, obtenir del ritme la màxima llibertat i convertir el baix en un instrument de tempestes.

FITXA ARTÍSTICA

Víctor Nubla, clarinet elèctric i sàmpler; Quicu Samsó, bateria i percussió; Albert Guitart, baix elèctric i sàmpler.

Coprodució Mercat de les Flors i Arco y Flecha

LA COMPANYIA

Víctor Nubla, músic de grups com Macromassa, Leonidas, Dedo i la European Improvisors Orchestra, ha col·laborat amb Tim Hodgkinson, Robin Storey, Pascal Comelade, Alessandro Olla, Kasper T. Toeplitz, Francisco López, Hiroshi Kobayashi, Markus Breuss, Mark Cunningham, Raoul Björkenheim… Quicu Samsó, que ha format part de Koniec, Moisés Moisés, Obmuz i Macromassa, ha col·laborat amb músics com John Zorn, Agustí Fernández, Hiroshi Kobayashi i Pascal Comelade. Albert Guitart és enginyer i baixista que investiga les formes d’interpretar tempestes i motors amb el baix. La discografia dels dos primers arriba al centenar de referències, moltes d’elles produïdes pel tercer.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2007-2008

10 de novembre de 2007

Més informació

http://www.arcoyflecha.es

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x