5, 6 i 7 de març de 2010

EA SOLA Air lines

Compartir

L’ESPECTACLE

Air Lines és un solo de la coreògrafa franco-vietnamita Ea Sola creat el 2008. En aquest obra la creadora ha volgut posar de relleu la crueltat de les nostres societats, la dificultat de les vides dels desplaçats, d’aquells que no tenen drets, que viuen al marge de les lleis dels països només pel fet de ser inmigrants. Un espectacle cru, emotiu, directe i d’una gran precisió tècnica, interpretat per ella mateixa amb l’acompanyament en directe del compositor i percussionista Nguyen Xuan Son.

L’obra mostra una gran valentia quan es projecten en una gran pantalla extractes de Martyrs du golfe d’Aden (2007), un film de Daniel Grandclément sobre els africans que arriben a Europa en pasteres. El 2005, després de cinc anys lluny dels escenaris, Ea Sola va declarar que volia matar l’exotisme que qualifiquem d’“asiàtic” en la seva obra. Air Lines va ser premiat al festival Instances 6 (Chalon-sur-Saône, França).

FITXA ARTÍSTICA

Concepció, escenografia, vídeo, il·luminació i creació Ea Sola
Composició i música, arranjaments musicals Nguyen Xuan Son
Extractes del film documental Les Martyres du Golfe d’Aden Daniel Grandclément
Assistent a la producció Mai Chi Thanh
Assistent al vídeo Nguyen Quang Thai
Mànager de producció i llums Carlos Perez
Producció ea.project
Administrador Dominique L’Huillier

Coproducció Espace des Arts, Scène nationale de Chalon-sur-Saône – Théâtre de Saint-Quentin-en-Yvelines, Scène nationale – Centre chorégraphique national de Tours – Centre national de la danse, Pantin
Estrena mundial Festival Instances 6 Chalon-sur-Saône, Novembre 2008

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2009-2010

5, 6 i 7 de març de 2010

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x