Divendres, 17 d'abril

Guy Nader / Maria Campos @cat AEROWAVES – Spring Forward: Time Takes The Time Time Takes

Compartir

Time Takes The Time Time Takes és una conversa física i dinàmica que s’estableix a través del moviment i la repetició, amb el pèndol com a leitmotiv i que incorpora mecanismes que mesuren el temps i l’espai. Un viatge de moviments pendulars que esclaten en diferents encontres que evolucionen cap al moviment perpetu. TTTTTT considera el temps com un contínuum i com una experiència de percepció. A través de mesures mètriques i l’exploració de les oscil·lacions i el ritme, contemplem el temps com un present etern arrelat en els materials i les formes.

Guy Nader | Maria Campos presenten de forma conjunta un nou projecte para l’any 2015, Time Takes The Time Time Takes, dirigit per Guy Nader, és un quintet que compta amb la col.laboració del músic Miguel Marin creant in situ el paisatge sonor.

Guy Nader | Maria Campos és una agrupació independent radicada a Barcelona que es va formar l’any 2006. Els dos artistes, ell libanès i ella espanyola, han col·laborat en diverses creacions que s’han presentat internacionalment en diferents festivals i sales. Guy Nader és un artista associat a La Caldera – Centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies (Barcelona). Va obtenir el primer premi en el Festival Internacional Masdanza pel seu solo Where the Things Hide. Maria Campos es va formar a la SEAD d’Àustria i es va llicenciar per l’Escola Superior d’Arts d’Amsterdam (MTD) l’any 2003. Ha treballat amb Meekers, Protein Dance, Sol Picó i Àngels Margarit / Cia. Mudances, entre altres.

Idea i concepte Guy Nader, Maria Campos
Direcció Guy Nader
Creació i interpretació Maria Campos, Thais Hvid, Guy Nader, Roser Tutusaus, Magí Serra
Música Miguel Marín
Disseny il·luminació Israel Quintero, Lidia Ayala
Vestuari  Viviane Calvitti

Producció Raqscene
Administració SMart ib
Coproducció Mercat de les Flors
Amb el suport Graner fàbrica de creació, L’Estruch, CO2 Festival, Paso a Dos i la Universitat Carlos III
Agraïments Francesco Barba, Charlotte Mathiessen, Fátima Campos i Miquel Fiol


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Divendres, 17 d'abril

22:00h

Sala MAC

12€

Durada: 40'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x