• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

KOMPANI HAUGESUND / MIA HABIB i KAREL VAN LAERE & VANJA RUKAVINA

AEROWAVES – Spring Forward: MONO i BOKKO the ultimate fusion

Diumenge, 19 d'abril
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2014-2015

 • Durada

  80'

 • Tarifa

  12€

 • Horari

  21:00h

 • Espai

MONO, DE MIA HABIB

L’espectacle MONO té una aparença de pel·lícula de dibuixos animats de color turquesa, plena de figures que es troben amb el seu propi caos. La peça és una recerca sobre la variació, la multiplicitat i el virtuosisme. El llenguatge físic coqueteja amb el vocabulari de les pel·lícules d’animació i les idees d’herois i antiherois. MONO beu d’una infinitat d’estils de dansa i gestos culturals i polítics, i barreja l’humor, la seriositat i els significats reinventats. A través d’una llarga i veloç successió d’imatges i situacions, MONO descobreix realitats desdibuixades i fantasies absurdes.

Mia Habib Productions és una companyia amb seu a Oslo que actua a escala internacional, amb una activitat que se situa en la cruïlla entre l’espectacle, les exposicions, les publicacions, les conferències, l’ensenyament, la mentoria i el comissariat de projectes. Mia Habib també participa en laboratoris i activitats de recerca amb diferents especialistes, com ara artistes, científics o activistes polítics, entre altres.

L’obra de Habib ha estat coproduïda per diversos teatres i cases de dansa: la DansensHus d’Oslo, el BIT-teatergarasjen (Noruega), el teatre Black Box (Noruega), Carte Blanche (Noruega), el teatre Freiburg (Alemanya), MDT (Suècia), CCN Belfort (França), CND Pantin (França), deVIR CAPa-Faro (Portugal), el festival Göteborg Dans & Teater (Suècia) o el Riksteatern (Suècia).

Encàrrec de la Kompani Haugesund, any 2013
Estrena Festiviteten, Haugesund, 23 de gener de 2014
Coreografia Mia Habib
Ballarins Nuri Ribera Anfinsen, Jon Filip Fahlstrøm, Eva Grainger, Ingeborg Haakonsholm, Eirik Folkedal
Músics Linn Frøkedal (repartiment original Anne Lise Frøkedal), Ørjan Haaland, Simon Næsse
Disseny il·luminació Ingeborg Olerud
Il·luminació Martin Myrvold
Escenografia i vestuari Olav Myrtvedt
Ajudant d’escenografia Njål Lunde
Producció Eva Grainger

Coproducció Festiviteten Haugesund
Amb el suport Consell de les Arts de Noruega, FFUK, FLB, província de Rogaland, municipi de Haugesund, municipi de Tysvær, municipi de Karmøy, Haugesund Sparebank

BOKKO the ultimate fusion, de KAREL VAN LAERE & VANJA RUKAVINA

BOKKO és una explosiva peça de dansa que utilitza la música i la vídeo animació; aquesta és una proposta potent, ràpida i divertida que està inspirada en un ball de moda de Corea del Sud. Aquests dos actors de teatre estaven tan interessats en la influència en la gent dels mitjans de comunicació culturals d’Àsia que van decidir fer una performance sobre aquest tema.

Vanja Rukavina (1989) va estudiar al Toneelacademie Maastricht, The Netherlands i es va graduar el 2011 com a actor. A més a més de treballar al Toneelgroep Amsterdam també ha creat les seves pròpies performances, com The Rukavina Method and From Russia With Love. També gira amb la seva peça Nobody Home.

Karel van Laere (1988) es va graduar com actor de teatre el 2011 a la Toneelacademie Maastricht, The Netherlands. Després va estudiar un any a la National University for the Arts a Taipei, on es va especialitzar en vídeo art. He Ha fet dues vídeo-instal·lacions, Slow i Impact. Ha dissenyats escenografies i vestuaris per teatre i òpera, com Kepler de Philip Glass.

La primera producció de Rukavina i Van Laere’s junts va ser Dance Dance Revolution.

Coreografia i vídeo Karel van Laere & Vanja Rukavina
Música DJ イアソン
Vídeo assistent Peter van Til
Manga dibuixoss Mustayaki
Dance Karel van Laere, Vanja Rukavina, Julia Mitomi, Jihane El Fahidi, Tessa Wowor o Cheroney Pelupessy
Disseny il·luminació Raoul Baeten
Direcció final Helena Muskens & Quirine Racké
Producció Lisa van Woersem
Dramatúrgia Suzy Blok / Dansmakers Amsterdam
Producció Talitha Stijnman / Paradiso Melkweg Productiehuis

BOKKO és una coproducció de Paradiso Melkweg Productiehuis amb Dansmakers Amsterdam


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.