26, 27 i 28 gener

RAMON BALAGUÉ & SÒNIA GÓMEZ & ASTRIO A vore

Compartir

Aquest espectacle està emmarcat dins la programació ESCENES de L’Auditori

Fa més de cent anys una nova tendència en música i dansa s’estenia des de Viena per tota Europa fins arribar a la ciutat de Tortosa. Los iaios se posaven les mans al cap veient com los valsets i los balls agarrats desbancaven ritmes i costums de sempre. Lo modern era allò i l’espècie invasora transformava una manera de fer i sentir.

A vore és un projecte de mestissatge temporal i “tradificció” sobre la cultura popular de les Terres de l’Ebre. És una recerca musical i dancística que treballa a partir del document i l’expressivitat tradicional, los ritmes, les danses, les paraules de les comarques del Baix Ebre – Montsià i Baix Maestrat i les fa dialogar amb la música d’Astrio i la dansa performativa de Sònia Gómez.

En aquest espectacle es fa palesa la possible convivència de la música i la dansa tradicional amb la dansa i la música contemporànies.

Ramon Balagué és realitzador audiovisual; amb la seva  productora minifilms ha realitzat programes de divulgació de TVE com Redes o El Cazador de cerebros. També és músic i ha composat per a coreògrafs com Rafael Bonachela, Roberto Olivan o la companyia IT dansa.

Sònia Gómez és ballarina, performer i coreògrafa. Les seves creacions són muntatges multidisciplinaris; aquesta varietat de materials, de diferents disciplines, aprofundeix de forma coherent i lúdica en una obra també complexa i sofisticada.

Direcció Sònia Gómez, Ramon Balagué / Música Astrio, Pau Puig / Balladores Carme Balagué, Sònia Gómez / Documentació Pere Gumbau, Ramon Balagué / Producció Elclimamola
Coproducció
Mercat de les Flors, Fira Mediterrània Manresa, L’Auditori, minifilms

#RamonBalague #SoniaGomez #Astrio #Avore

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

26, 27 i 28 gener

20h (dg 18h)

L'Auditori

15€

Més informació

Compra d’entrades a la web de L’Auditori

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x