Del 4 al 6 de maig

SALVA SANCHIS, ANNE TERESA DE KEERSMAEKER / ROSAS A Love Supreme

Compra entrada

Compartir

A Love Supreme és un quartet coreografiat per Anne Teresa De Keersmaeker i Salva Sanchis en què quatre intèrprets ballen al ritme de la peça musical de John Coltrane que dona nom a l’espectacle, una obra cabdal del jazz del segle xx. D’A Love Supreme emergeix una expressió lliure altament intuïtiva d’estructures musicals basades en el blues, unes estructures de factura més aviat poc complexa. L’obra és coneguda per l’exploració que fa de la tensió entre la complexitat i la simplicitat tonals i rítmiques, una exploració que té traducció literal en l’espectacle de dansa: els coreògrafs conjuguen materials resultants de la improvisació i la composició, entreteixint-los i integrant-los els uns amb els altres.

Amb un nou repertori de joves ballarins, De Keersmaeker i Sanchis han reelaborat A Love Supreme per convertir la peça en un espectacle de llarga durada.

Rosas és la companyia que Anne Teresa De Keersmaeker, coreògrafa i ballarina, va fundar Rosas el 1983, esdevenint una referència mundial de la dansa; va fundar la prestigiosa escola P.A.R.T.S, per la qual han passat destacats ballarins i coreògrafs, com Salva Sanchis, que col·labora amb De Keersmaeker. Presentem al Mercat la seva darrera col·laboració i ho emmarquem dins d’una constel·lació on també podrem veure una de les peces de culte de Rosas a l’inici de la temporada, Rosas danst Rosas, i una creació en solitari del mateix Salva Sanchis.

Coreografia Salva Sanchis, Anne Teresa De Keersmaeker / Ballarins José Paulo dos Santos, Bilal El Had, Jason Respilieux, Thomas Vantuycom
Producció Rosas / Coproducció De Munt / La Monnaie (Brussel·les) / Agraïment especial Erik Bogaerts, Jeroen Van Herzeele  / Estrena mundial 23.02.2017, Kaaitheater (Brussel·les)
Rosas rep el suport de la Comunitat Flamenca

#SalvaSanchis #AnneTeresaDeKeersmaeker #Rosas #ALoveSuprem

Fitxa completa

Versió original del 2005 amb Cynthia Loemij, Moya Michael, Salva Sanchis, Igor Shyshko / Música A Love Supreme, John Coltrane / Gravació Saxòfon tenor, veus: John Coltrane. Piano: McCoy Tyner. Baix: Jimmy Garrison. Bateria: Elvin Jones Acknowledgement, Resolution, Pursuance & Psalm © Coltrane, J., © Jowcol Music, Inc. (Universal Music Publ. N.V.) / Disseny il·luminació Luc Schaltin / Disseny il·luminació Jan Versweyveld / Redefinició del disseny d’il·luminació Anne Teresa De Keersmaeker, Luc Schaltin / Vestuari Anne-Catherine Kunz / Direcció dels assajos Salva Sanchis, Cynthia Loemij, Bryana Fritz / Coordinació artística i planificació Anne Van Aerschot / Director tècnic Joris Erven / Coordinadora vestuari Heide Vanderieck / Vestuari  Ella De Vos / Sophia Evgenikos / Emma Zune / Tècnics Joris de Bolle, Wannes De Rydt, Michael Smets, Bert Veris

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

Del 4 al 6 de maig

20h (dg 18h)

Sala MAC

22€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x