Del 23 al 26 de novembre

Lanònima Imperial A La Nit Ferida Pel Raig

Compartir

L’ESPECTACLE

A la nit ferida pel raig sorgeix com una suma de confluències de mirades i estils, una barreja de ritual, deliri, provocació i ironia que té com a punt de partida la tragèdia grega d’Eurípides Les Bacants.

Juan Carlos García proposa una visita al món de la tragèdia i el ritual des d’una teatralitat propera al vodevil. Una combinació de personatges que semblem sortir de l’univers del còmic amb una coreografia ràpida i excessiva, en una posta en escena on els elements arcaics i futuristes van plegats, produint una mirada particular entre el surrealisme i el pop.

A la nit ferida pel raig fusiona moviment, melodia i imatge a partir de la dansa de sis ballarins, Nicolaas Marckmann, Anna Roblas, Jordi Vilaseca, Virginia Gimeno, Iris Heitzinger i Yester Mulens; la música interpretada en directe pel músic Oriol Rosell, i la gran potència onírica d’alt contingut poètic generada per la combinació de l’escenografia de José Menchero i les projeccions de l’artista multimèdia australià Lawrence Wallen.

FITXA ARTISTICA

Direcció artística Juan Carlos García Interpretació i col·laboració en la creació Nicolaas Marckmann, Anna Roblas, Jordi Vilaseca, Virginia Gimeno Folgado, Iris Heitzinger, Yester Mulens Música Oriol Rosell Escenografia José Menchero Multimedia Lawrence Wallen Disseny il·luminació Juan Carlos García i José Menchero Vestuari Dioniso LópezGestió Paola Marugán Producció Sara Potau Fotografia M&G

Coproducció Mercat de les Flors, Teatre Arriaga i Lanònima Imperial

I compta amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Disseny de Zurich

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Del 23 al 26 de novembre

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x