6 d'octubre

La Favorita A la D3

Compra entrada

Compartir

L’ESPECTACLE

De vegades, ordenem als nens que callin, que no preguntin, que no es moguin, que no corrin, que no saltin, que no juguin, que no s’embrutin, que s’acabin la sopa. De vegades, només veiem el dibuix d’un barret. De vegades, oblidem que nosaltres, un dia, també vam dibuixar una boa que s’empassava un elefant, i que si en lloc de ser persones grans, ara fossim persones petites, segurament també ens agradrien els videojocs.
A escena, a través d’un joc d’ordinador, tres nenes faran un viatge que les portarà a aparèixer en diferents espais d’una casa peculiar. En cada habitació aprendran diversos valors socials: convivència, diversitat, tolerància, igualtat, companyonia, cooperació, empatia, respecte, adaptació i hàbits de conducta com l’esforç, la higiene i l’ordre, mitjançant la diversió i el plaer del joc.

Edat recomenada a partir de 6 anys

LA COMPANYIA

La Favorita és una companyia de dansa contemporània que es troba amb un objectiu comú, el fet d’arribar d’una manera més lúdica i juganera tant a les persones petites com a les persones grans

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i coreografia Esther Giménez
Interpretació Cristina Clivio, Raffaella Crapio, Blanca Tolsà
Creació La Favorita
Assessorament dramatúrgia Laia Cabrera
Realització àudio Stephan Laidet
Disseny vestuari Marta Porta
Realització vestuari Irene Fernández
Escenografia Omar Sayol
Disseny llums Arnau Planchart

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

6 d'octubre

18h

6€

Durada: 45 minuts

Més informació

Web de la companyia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x