del 10 al 12 de juliol

AGRUPACIÓN SEÑOR SERRANO A House in Asia. GREC’14

compra entrada

Compartir

Aquest col·lectiu, compromès amb els nous llenguatges escènics, recrea l’amagatall més famós de la història: una casa qualsevol d’un barri indiferent al Pakistan. I es pregunta si, a força de superposar-se a la realitat, les còpies poden acabar substituint-la.

La casa on s’amaga Geronimo a Abbottabad. Una còpia exacta d’aquesta casa en una base militar de Carolina del Nord. Una altra còpia d’aquesta casa a Jordània, on es filma una pel·lícula. L’operació de recerca i captura més gran de la història. Un xèrif obsessionat amb una balena blanca. Els nois de Take That entrenant-se per a una missió històrica. Indis i cowboys. Avions i cerveses. Còpies, reflexos, imitacions i hamburgueses.

A través del seu llenguatge amb marca registrada (maquetes, videoprojeccions, manipulació de vídeo en temps real i voluntariosos performers) l’Agrupación Señor Serrano presenta un western escènic on la realitat i les seves còpies es mesclen, dibuixant un retrat despietadament pop de la dècada posterior a l’11-S i que va donar pas al segle XXI. Passin i vegin la proposta més nova d’un col•lectiu de creadors que té seu a Barcelona i disposa d’una sòlida projecció internacional.

Una coproducció del Grec 2014 Festival de Barcelona, l’Agrupación Señor Serrano, l’Hexagone Scène Nationale Arts et Sciences – Meylan, el Festival TNT/CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, Monty Kultuurfaktorij i La Fabrique du Théâtre – Province de Hainaut.
Amb el suport del Festival Hybrides de Montpeller i el Graner – Mercat de les Flors.

Idea original Àlex Serrano, Pau Palacios
Creació Àlex Serrano, Pau Palacios, Ferran Dordal, Jordi Soler
Producció Barbara Bloin
Ajudant de direcció Barbara Bloin
Intèrprets Àlex Serrano, Pau Palacios, Alberto Barberá
Assessorament tècnic Eloi Maduell
Banda sonora Roger Costa Vendrell

Fitxa completa

Disseny de so Roger Costa Vendrell
Vestuari Alexandra Laudo
Fotografia Nacho Gómez
Management Iva Horvat / Agente129
Assessorament del projecte Víctor Molina
Maquetes Nuria Manzano

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

del 10 al 12 de juliol

20 h

Sala PB

20 €

Durada: 60 minuts

Més informació

GREC 2014

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x