Del 8 al 10 de gener

JOAN CATALÀ CIRC D’ARA MATEIX: 5.100

Compra la teva entrada

Compartir

Per a tots els públics a partir dels 7 anys

En aquesta peça hi conviuen el circ, la música, la dansa, el gest i el teatre d’objectes. Amb la intenció d’evocar la feina de l’artesà, 5.100 gira entorn del ferro com a matèria primera. Joan Català estableix un diàleg amb els objectes, essencials en el seu treball.

La intenció és oferir al públic un viatge fisicosonor més enllà de les virtuositats que poden oferir els llenguatges físics amb els quals treballem. Som un grup de persones que estimem les arts i oficis. D’altra banda, practiquem i fem servir la dansa contemporània, l’acrobàcia, el gest, la música, els objectes i les seves transformacions. Disciplines escèniques que utilitzem com a eines de treball. D’artesania. D’art. Som transformadors/es, jugadors/es, inquiets/es, éssers que volem entretenir i fer gaudir dels possibles imaginaris que apareguin recolzant-nos en conceptes que basculen entre la lleugeresa, la gravetat, allò concret, l’abstracte, l’humà, la instal·lació, el voler enlairar-se, allò mecànic o la duresa que s’estova.

Idea original Joan Català / Direcció Joan Català i Iris Heitzinger / Creació i interpretació Cecilia Colacrai, José Luis Redondo, Joan Català, Nathalie Remadi, Natxo Montero i Sergio González / Composició i interpretació musical Miquel Vich i Rubén Martínez Orio (Frames percussion) i Gerard Valverde / Vestuari Kwazy i Fil i Agulla – Mataró / Espai i disseny lumínic Joana Serra i Guillem Gelabert / Disseny del so i concepció sonora Gerard Valverde, Miquel Vich i Rubén Martínez Orio / Seguiment audiovisual i fotogràfic Tristán Pérez Martín
Producció Agnés Forn i Ute Classen / Agraïments Jordi Casanovas, Elena Carmona, Martí Soler, Pablo Carratalà, Pablo Martínez Oliete i Tallers Joan Català / Coproducció Mercat de les Flors i Festival Grec / Amb el suport de Barcelona Cultura, Cultura Mataró, OCIC i ICEC / Residències CIRCa Auch, Can Gasol-Cultura Mataró, Graner Fàbrica de Creació, L’Estruch de Sabadell i Fira Tàrrega

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

Del 8 al 10 de gener

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

16 €

Durada: 70 minuts

Més informació

web de la cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x