De l'1 al 3 d'abril

CIA SEBASTIÁN GARCÍA FERRO +45

Compra entrades

Compartir

Algun dia ens farem grans

Els primers 40 anys de la vida ens donen el text, els següents 30, el comentari (Schopenhauer). En el moment actual la vida ens planteja la contradicció entre viure la maduresa com un lloc on es pot admirar la bellesa del pas del temps i el fet de ser conscients que, progressivament, esdevenim obsolets. Aquest és el punt de partida de +45, en el qual sis experimentats ballarins d’aquesta segona edat i un cor de figurants no professionals de la segona i tercera edat són els protagonistes.

García Ferro es coreògraf, ballarí, perfomer i compositor argentí resident a Barcelona. Dirigeix la seva companyia des l’any 2000, amb la què s’ha presentat a més de 15 països; ha estat guardonat amb el 1er premi del festival Maspalomas l’2007. També realitza encàrrecs per a la Compañía Nacional de Danza Contemporánea d’Argentina o l’Orquestra Simfònica de Barcelona, així com projectes de dansa social i educativa. 

Idea, coreografia, música Sebastián García Ferro
Creació i interpretació Bebeto Cidra, María Cabeza de Vaca, Isabel Tapias, Guillermo Weickert, Olga Alvarez, Joan Palau i 40 figurants pendents de selecció
Assistència direcció Marcela Robbio
Assistència coreogràfica Anna París
Dramatúrgia Víctor Molina, Ferran Dordal
Espai escènic i disseny llums Xesca Salvà
Fotografia Tristán Pérez Martín
Formadors Daniel Rosado i Gabriela Barberio
Producció Marcela Imazio

Coproducció Mercat de les Flors, Festival Grec, Festival Sismògraf
Amb la col·laboració La Caldera Les Corts; L’Estruch de Sabadell; Graner fàbrica de creació; Centre Cívic Barceloneta; Centre Cívic de Can Felipa; Ajuntament de Mataró; Ajuntament de Sant Boi; Teatre Municipal de Girona; Fundació Phonos / Universitat Pompeu Fabra

Amb el suport Beca a la creació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Fundació la Caixa “Arte para la Mejora Social 2015”

Dissabte 2 d’abril, Mitja Hora Abans de la funció, Sessió d’introducció a l’espectacle

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x