LAS SANTAS 06-07 3trobades

Compartir

L’ESPECTACLE

3trobades forma part del projecte amb què Las Santas volen posar en contacte i incentivar el diàleg entre la creació entorn la dansa de Madrid i de Barcelona.

Aquesta és una proposta de llarg recorregut on coreògrafes i intèrprets s’han anat trobant de manera esporàdica però intensiva. 8 mesos després del primer assaig obert al Mercat de les Flors, s’estrenen ara els resultats d’aquestes 3 interaccions que, tot i tenint la seva autonomia, s’entenen com una proposta global.

PRIMER ENSAYO SOBRE EL SINSENTIDO
Direcció Ana Buitrago
Interpretació Silvia Sant Funk

CUERPO EN ESCENA (O LOS SUEÑOS (NO) TIENEN TÍTULO?)
Direcció Olga Mesa
Interpretació Bea Fernández

LECCIÓN DE TINIEBLAS
Direcció Elena Córdoba
Interpretació Mònica Muntaner

LA FITXA ARTISTICA

Producció Las Santas
Coproducció Mercat de les Flors
Amb el suport Departament de Cultura, de la Generalitat de Catalunya; Institut de Cultura de Barcelona, Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració La Porta, Teatre Pole-Sud, l’Animal a l’esquena, La Caldera i l’Estruch de Sabadell

LA COMPANYIA

Mònica Muntaner, Silvia Sant Funk i Beatriz Fernández (Las Santas) es posicionen com a intèrprets i proposen a Elena Córdoba, Ana Buitrago i Olga Mesa (tres coreògrafes crescudes en l’escena cultural madrilenya i amb un passat comú com a fundadores del col·lectiu UVI) la direcció dels seus solos, generant un moviment diferent en la relació intèrpret-director. Las Santas reivindiquen així un lloc d’intèrpret-creador que defineix, i inclús produeix, els seus propis projectes.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2006-2007

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x