24 i 25 de gener

NBPROJECTS / NICOLE BEUTLER Landhol: 2: Dialogue with Lucinda

Compartir

L'humor subtil i la musicalitat et captivaran

Seduïda pel minimalisme radical i enganyosament simple de les primeres obres de Lucinda Childs, Nicole Beutler presenta una nova versió de dues de les seves peces. Radial Courses (1976), amb una pauta coreogràfica fascinant i indesxifrablement complexa, i Interior Drama (1977), on cinc ballarins configuren un sistema aparentment perfecte que es mou al ritme d’unes pautes repetitives i il·lusòries.

Childs és coneguda mundialment com a representant del grup de coreògrafs postmoderns nord-americans que a la dècada de 1960 va trencar amb les nocions predominants de la dansa moderna. Descriu la seva obra com una “experiència intensa d’observació i audició intenses”. Beutler és una de les coreògrafes rebels del canvi de mil·lenni que aposta per eixamplar-ne les fronteres i que recorre a la musicalitat i a l’humor subtil per provocar l’espectador.

Nicole Beutler va néixer a Munic el 1969. Des que va acabar els estudis a la School for New Dance Development (SNDO) d’Amsterdam ha tingut un paper cada cop més rellevant com a coreògrafa i especialista en el món de la dansa i el teatre. El compositor Gary Shepherd i la dissenyadora d’il·luminació Minna Tiikkainen són els seus col·laboradors més propers. La seva obra s’ha presentat amb regularitat en festivals i sales d’arreu del món, com ara el Sadler’s Wells de Londres, el festival Otoño en Primavera de Madrid i el Side Step Festival d’Hèlsinki.

Concepte, adaptació, coreografia Nicole Beutler, en col·laboració amb l’equip artístic
Composició musical d’Interior Drama Gary Shepherd
Disseny il·luminació Minna Tiikkainen
Assessorament artístic Ty Boomershine, Bojana Mladenovic
Ballarins Hillary Blake Firestone, Naiara Mendioroz / Cristiana Ruggieri, Aimar Pérez Gali, Javier Vaquero Ollero, Marjolein Vogels

Producció Josta Obbink /nb
Agraïments Hester van Hasselt, Frederic Gies, Felix Ritter
Administració Janine Dijkmeijer /nb
Obra encarregada per Cover #2 i produïda per Cover #2 i nb
Presentació a Barcelona amb el suport Fons Podium Kunsten

Segueix-nos i utilitza els hashtags #Landhol #NicoleBeutler 

FPK_LOGO-WEB-XS ambaixada-holandax-web


Al Mercat disposem de seients reservats per a persones que utilitzen cadira de rodes. Posa’t en contacte amb nosaltres a publics@mercatflors.cat per tal que puguem garantir-te una bona atenció.

Fitxa completa

Instructora Irene van Geest
Vestuari Jessica Helbach
Piano Alecs Gruijc
Direcció tècnica Martin Kaffarnik, Minna Tiikkainen

Actualitat

Itinerari

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

24 i 25 de gener

20:30h (diumenge 18 h)

Sala PB

12€

Durada: 45-50'

Més informació

“Pasiones del cómputo”, per Roberto Fratini al blog

web de la companyia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x