De l'1 al 4 de novembre

10 Mostra de Teatre de Barcelona

Compartir

Enguany la Mostra presenta al Mercat El testamento del sastre, de la Companyia Teatre Pertinaç; La nit de les cebes, d’Urubú Teatre. En total dinou obres s’exhibeixen a diverses sales de la ciutat.

www.mostradeteatredebarcelona.com

Organitza Artípolis i Coordinadora de Sales Alternatives

La Mostra de Teatre de Barcelona és un projecte de difusió artística iniciat l’any 1996 i organitzat per Artípolis i la Coordinadora de Sales Alternatives. Va néixer amb diversos objectius: l’apropament de la col·lectivitat al teatre; la promoció d’espectacles de petit format i d’autors, actors i directors novells, donant-los una via d’accés a les sales teatrals comercials de Barcelona; la creació de nous textos teatrals; augmentar la implicació de les institucions en la promoció de joves valors i, en resum, el foment de l’activitat artística i teatral. En l’actualitat, l’MTB s’ha convertit en un dels esdeveniments culturals més esperats a la ciutat, tant pels professionals com pel públic en general.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2005-2006

De l'1 al 4 de novembre

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x