Del 21 al 24 d’abril

HUMANHOOD ∞ [Infinit]

Compra la teva entrada

Compartir

Aquesta nova producció que s’entrena al Mercat de les Flors és una peça per a vuit intèrprets que pren el seu nom del símbol de l’infinit. A ∞ , la Júlia i el Rudi exploren una nova manera de presentar la dansa per guiar el públic a un viatge intern a través del poder del moviment. Aquesta dansa-teatre-meditació és una invitació a deixar-se anar, a escoltar-se de manera profunda, a sentir. Una experiència cinematogràfica que fusionant de manera fluida i impactant els cossos (ballarins i públic), la llum i el so.

La companyia Humanhood va ser creada l’any 2016 per la catalana Júlia Robert Parés i el britànic Rudi Cole, amb treballs que combinen ciència i misticisme. El treball de la companyia deriva de la seva fascinació pels descobriments de la física moderna i la saviesa del misticisme oriental, tot fusionant aquests dos mons aparentment contrastats i abstractes en el cos humà i la fluïdesa del moviment. Les peces són processos que s’entrellacen uns amb els altres, combinant el seu creixement espiritual amb l’artístic.

Concepte, direcció i coreografia Júlia Robert Parés, Rudi Cole (R&J) / Interpretació Ballarins-es de la companyia HUMANHOOD / Disseny il·luminació Tom Visser i R&J / Producció musical Iain Armstrong i R&J / Música (cello, veu, percussió) Gyda Valtysdottir, Deya Dova, Azizi Cole / Disseny vestuari Lurdes Bergada i Sygman Cucala, adaptació i canvis per Júlia Robert Parés i Rudi Cole / Disseny escenografia Júlia Robert Parés i Rudi Cole
Coproducció Mercat de les Flors, Birmingham 2022 CommonWealth Games, The Lowry / Amb la col·laboració Hippodrome, DanceXchange, Dance City, Institut of the Arts of Barcelona, Sadler’s Wells, Sismògraf  / Amb el suport Arts Council of England i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ICEC

Companyia associada al Mercat de les Flors

Coproducció Mercat de les Flors

Sessió d’introducció a l’espectacle ‘UNA HORA ABANS’: ds 23 d’abril amb Ester Vendrell (historiadora especialitzada en dansa) i Clàudia Brufau (periodista cultural)

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

Del 21 al 24 d’abril

20 h

Sala MAC

20 €

Durada: 65 minuts aprox

Més informació

web de la cia

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x