• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Canceled shows and ticket refunds

Degut a la pandèmia del Covid-19, el Mercat de les Flors ha hagut de suspendre diversos espectacles programats a partir del mes de març. Fins el moment són els següents:

It’s a wrap (Kubrick is dead), de La Intrusa
OCD Love, de L-E-V Company
Oscyl i Oscyl Variation, de Hela Fattoumi i Éric Lamoreaux
– Constel·lació Lia Rodrigues (Para que o Céu não caia, Pindorama, Fúria i Singspiele)
– Circ d’Ara Mateix (Envà, Random, Flou Papagayo i 5.100)
Second Landscape, de Marina Mascarell amb Skanes Dansteatre
Andrei Rublev, una paniconografia, de la Societat Doctor Alonso
Inoah, de Bruno Beltrão
– And so you see… our honorable blue sky and ever enduring sun… can only be consumed slice by slice…, de Robyn Orlin i Albert Khoza

Per aquesta raó el Mercat ha començat a retornar l’import de les entrades per als primers espectacles cancel·lats. Aquest procés s’anirà desenvolupant en els propers dies fins a assolir la devolució a totes les persones que havien adquirit una entrada.

El retorn de l’import de les entrades es farà de manera automàtica si aquestes es van adquirir a través de la web; en cas d’haver estat comprades a la taquilla del Mercat o de Tíquet Rambles, caldrà enviar un email per comunicar el número de compte on es farà la transferència de l’import de les entrades a públics@mercatflors.cat. En cas que es vulgui, l’import de les entrades adquirides per espectacles cancel·lats es podrà també bescanviar per altres entrades fins al 31 de desembre de 2020. En aquest cas caldrà escriure també a públics@mercatflors.cat.

El Mercat de les Flors vol agrair a totes aquestes persones la seva comprensió i paciència i a encoratjar a seguir gaudint de la dansa des de casa amb els nostres Menús Coreogràfics, que es poden trobar a la home d’aquesta web.


You may also be interested in…

Other shows